Printul Harry și Meghan Markle au semnat un acord cu Netflix

de Daniel Dumitrescu în 3 Sep 2020
Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu platforma de streaming pentru producţia de documentare şi programe pentru copii.

Ducele și Ducesa de Sussex, care s-au mutat în California în acest an, au înaintat spre vânzare planuri pentru producţia de documentare şi programe de televiziune, semnând un acord cu Netflix, relatează Variety.

"Viața noastră, atât ca persoane independente și cea de cuplu, ne-a permis să înțelegem puterea spiritului uman: de curaj, de reziliență și de nevoie de conectare. Prin munca noastră cu diverse comunități, pentru a le da o rază de lumină oamenilor și cauzelor din toată lumea, ne vom concentra pe crearea unui conținut care să informeze, dar care să ofere și speranță", au scris Harry și Meghan într-un comunicat.

Cuplul se va axa pe diverse teme inspirate de poveşti care sunt apropiate de sufletul lor. Mai multe proiecte sunt deja în desfăşurare, inclusiv un serial documentar despre natură şi unul animat, bazat pe femei considerate surse de inspiraţie.

"Ca părinți, crearea de programe de familie inspiraționale este, de asemenea, importantă pentru noi, precum și relatarea poveștilor puternice prin intermediul unor lentile sincere și de încredere. Suntem încântați să lucrăm cu Ted și echipa de la Netflix, a cărui creștere fără precedent ne va ajuta să împărtășim conținut de impact care declanșează acțiune", au transmis ducii de Sussex.

În ultimii ani, Netflix a implicat mai multe personalități în realizarea de documentare, printre care Barack și Michelle Obama, Shonda Rhimes și Ryan Murphy, notează Variety. Publicația menționează că valoarea contractului încheiat de Harry și Meghan Markle cu gigantul de streaming nu este cunoscută.

Markle, care a mai jucat în serialul Suits, și-a făcut revenirea la Hollywood, înregistrând vocea ca naratoare a documentarului Elephants, produs de Disney Plus în benericiul organizației Elephants Without Borders, care luptă pentru protejarea faunei din Botswana. Surse din anturajul ducesei au precizat, însă, că aceasta nu plănuiește să-și reia cariera de actriță.

Harry a lucrat recent cu Netflix pentru documentarul Rising Phoenix care prezintă impactul Jocurilor Paralimpice.

La începutul acestui an, Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat decizia de a renunța la îndatoririle din cadrul casei regale britanice pentru a se muta în Statele Unite cu fiul lor de un an, Archie, și a trăi pe cont propriu din punct de vedere financiar. Cuplul a locuit la Los Angeles din luna martie, iar recent a cumpărat cu 14,7 milioane de dolari o proprietate din orașul californian Montecito, Santa Barbara.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Suits, Rising Phoenix, Meghan Markle

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells