Principalul star al serialului Bridgerton nu va apărea și în sezonul 2

de Marina Florea în 4 Apr 2021
Regé-Jean Page explică de ce nu se va întoarce în Bridgerton sezonul 2

Regé-Jean Page părăsește, oficial, Bridgerton după numai un sezon, scrie publicația harpersbazaar.com. Știrile despre gestul lui Page de a părăsi drama de epocă difuzată de Netflix au apărut vineri, în contextul anunțurilor de pe pagina de Instagram și de pe contul de Twitter al filmului, scrise sub forma unei scrisori din partea Doamnei Whistledown.

Așa-zisa scrisoare explica faptul că personajul lui Page, Simon Basset, duce de Hastings, nu se va întoarce în următorul sezon din serial, dar îi asigura pe fani ca Phoebe Dynevor, care o joacă pe Daphne Bridgerton, soţia lui Page, va reapărea în următorul sezon al serialului.

Anunțul complet suna așa: „În timp ce toate privirile se îndreaptă spre efortul lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, îi urăm bun rămas lui Rege-Jean Page, care l-a jucat triumfător pe ducele de Hastings. Ne va fi dor de prezența lui Simon pe marele ecran, dar va rămâne mereu o parte din familia Bridgerton. Daphne va rămâne o soție și o soră devotată, ajutându-și fratele să negocieze situațiile din următorul sezon care va avea de oferit mai multe intrigi și mai multe povești de dragoste decât, poate, pot duce cititorii...”

Page, care a câștigat premiul NAACP Image Award pentru Cel mai bun actor într-un serial dramatic, săptămâna trecută, pentru rolul din primul sezon al lui Bridgerton, a confirmat știrea pe contul său de Instagram, spunând numai lucruri elogioase despre serial. Alături de o poză a sa, călare, în rolul lui Simon, actorul nota - „Senzația vieții mele. A fost o plăcere absolută și un privilegiu să fiu Ducele vostru. Să mă alătur acestei familii - nu doar pe ecran, ci și în afara lui. Distribuția noastră incredibil de creativă și de generoasă, echipa, fanii extraordinari - totul e dincolo de orice mi-aș fi putut imagina. Dragostea e adevărată și va continua să crească”.

Așa cum era de așteptat, fanii sunt în stare de șoc și devastați de știrea că Page, considerat principalul star al serialului Bridgerton, își va încheia prezența pe ecran după numai un sezon. În cadrul unui interviu cu Variety publicat vineri, Page explica totuși că această colaborare scurtă a fost mereu ceea ce și-a dorit. „A fost o evoluție în decursul unui sezon. Cu un început, un mijloc, un final - dați- ne un an”, spunea Page. „E interesant (mă gândeam) deoarece atunci părea să fie un serial cu viață scurtă. Am ajuns să mă implic, să contribui cu bucățica mea și apoi să las serialul să meargă în continuare”.

Într-adevăr, serialul poate să meargă în continuare fără el, dar așa cum Page sublinia, în genul filmului de dragoste, publicul poate să se consoleze cu faptul că urmează un final fericit. Este ceva care a fost plăcut pentru el să joace, dar poate fi și un reminder liniștitor pentru fanii care deplâng plecarea prematură a lui Simon din serial.

„Unul dintre lucrurile diferite la acest gen (de dragoste) este că publicul știe că acest arc narativ se închide”, explica Page. „Ei vin știind acest lucru, așa că poți ține oamenii într- un fel de nod emoțional pentru că au siguranța că vor ieși de acolo la fel de bine, că se vor căsători, că vor avea copii”.

Page a dat asigurări fanilor că prezența lui în comunitatea Bridgerton nu s-a încheiat. Pe măsură ce Sezonul 2 continuă fără el, Page a descoperit un nou rol - cel de fan. „Nu simt decât bucurie pentru continuarea lui Bridgerton, care va cuceri întreaga lume”, relata el pentru Variety. ”Însă există o valoare adăugată în închiderea acestui arc și continuarea către final...”

Exploreaza subiecte similare:

Rege-Jean Page, Phoebe Dynevor, Bridgerton

Alte știri din cinema

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Părerea ta

Spune-ţi părerea
liliannikky pe 8 aprilie 2021 12:12
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat dr. Saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr. Saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fosta ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat complet definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și, de asemenea, perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 VRAJA DE AFACERI 7 VRAJA DE LUCRU BUNĂ 8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA ÎN CAZ DE CURTEA.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells