Primul trailer oficial Aquaman, spectaculos

de Gloria Sauciuc în 24 Iul 2018
Filmul se lansează pe marile noastre ecrane pe 21 decembrie

Primul trailer Aquaman a fost dat publicităţii la San Diego Comic-Con, provocând o reacţie în lanţ de entuziasm la celebra Convenţie, ulterior în mediul online. Este cea mai recentă explorare a universului DC Comics a Warner Bros., una ce ridică moralul studioului după Justice League, întâmpinat cu răceală de critici şi cu încasări slabe.

Aquaman, în regia lui James Wan, îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman, care trebuie să îşi revendice tronul de drept, când lumea de sub ape porneşte un război de cucerire a uscatului. Fiu al unui paznic de far, Tom Curry (Temuera Morrison), şi al reginei din Atlantida, Atlanna (Nicole Kidman), viitorul Aquaman îşi descoperă puteri nebănuite încă din copilărie. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă...”

Dacă posterul oficial seamănă cu cel pentru animaţia Finding Nemo, riscând să ducă în derizoriu filmul cu supereroi si cu un superdur protagonist, trailerul vine ca un act reparatoriu. Trailerul Aquaman promite o experienţă cinematografică nouă pentru luna decembrie, data lansării oficiale a filmului.

Declaraţia regizorului James Wan că Aquaman va fi mai apropiat filmelor fantasy de aventuri decât genului cu supereroi pare să prindă contur odată cu acest trailer. Vedem regate subacvatice întinse, există o întreagă mitologie ca background al personajelor, conflicte între regi, un plan pus la cale de Mera şi Arthur de a îl înlătura de pe tron pe Orm (Patrick Wilson), plus călătoria pe care cei doi o vor face pentru a găsi tridentul Regelui Atlan, străvechiul conducător al Atlantidei.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, Temuera Morrison, Jason Momoa, Nicole Kidman, Geoff Johns, James Wan

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 24 iulie 2018 20:40
Dați știrea la două zile de la lansare?!?... Wooow, știți că asta se cheamă ”amatorism”, da??...
În altă ordine de idei, personal sunt încântat de cum arată trailerul și de cum promite că va fi acest film. Deci, abia aștept să îl văd și, spre deosebire de alte trailere ale altor filme, de data aceasta cred că pot să mă aventurez și să spun încă de pe acum că sunt slabe șanse să fiu dezamăgit de film. Dar asta e părerea mea, desigur.

ishmael pe 25 iulie 2018 09:44
marele dusman al filmelor DC a fost chiar studioul WB: BvS a fost ciuntit aiurea cu 30 min (vezi versiunea uncut mult mai buna); inainte de premiera Suicide Squad a fost promovat intens Jokerul, urmand in final ca sa aibedoar vreo 5-10 min de pelicula; Justice League a avut imagini prezente in trailere si care in film au disparut (a fost taiat masiv ca sa fie de maxim 120min). acolo unde studioul nu s-a bagat, filmul a fost bun, vezi WW;, sper ca si pe viitor, incluzand Aquaman, Shazam, WW1984, sa nu intervina aiurea in munca producatorilor si regizorilor.
valyy_valyy pe 25 iulie 2018 18:29
sa vedem cine va fi marele castigator pe 21 decembrie Aquaman VS Alita Battle Angel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells