Primul trailer Black Panther 2: emoționanta revenire în Wakanda și războiul cu Namor

de Gloria Sauciuc în 25 Iul 2022
Imaginea sare de la peisajul acvatic din Wakanda la tehnologii futuriste și apoi la ceea ce pare a fi o înmormântare în Wakanda

Marvel își readuce fanii în Wakanda în primul trailer pentru Black Panther: Wakanda Forever, lansat la Comic-Con. Trailerul vine împreună cu un pasaj liric din We gonna be alright din piesa lui Kendrick Lamar Alright, iar imaginea sare de la peisajul acvatic din Wakanda la tehnologii futuriste și apoi la ceea ce pare a fi o înmormântare în Wakanda, cu oameni îmbrăcați în alb.

„Sunt Regina celei mai puternice țări din lume, și întreaga mea familie s-a dus”, declară în trailer Ramonda (Angela Bassett). O întrebare mai rămâne legată de trailer: cine va purta mantia Panterei Negre? Apare, la final, o figură în costumul eroului, însă nu e clar cine este figura din spatele costumului, scrie Variety.

Trailerul a apărut la finalul unei ample conferințe a Marvel Studios la San Diego Comic-Con sâmbătă seară, iar în introducere un grup tradițional de muzicieni de culoare a oferit o ilustrație muzicală conferinței.

Regizorul-scenarist Ryan Coogler, cel care a regizat prima Panteră Neagră, a urcat apoi pe scenă pentru a vorbi despre continuare, reflectând cu privire la moartea actorului care a jucat, inițial, rolul principal, Chadwick Boseman. Boseman, care a jucat rolul principal, cel al lui T Challa, a decedat în august 2020, după patru ani în care s-a luptat cu cancerul de colon.

„Va fi greu să continuu, dar am să încerc”, declara Coogler. „Au fost cinci ani de când am stat aici. Stăteam chiar acolo când a avut premiera primul material filmat de la Pantera Neagră 1, iar lângă mine stătea T Challa al nostru, marele Chadwick Boseman...”

Coogler a relatat că Boseman îl strângea de umăr în timp ce urmărea primul material filmat, și continuă: „Vă spun, îi simt mâna atingându-mă chiar acum...”

Pe scenă au urcat starurile din distribuția filmului: Lupita Nyong'o, Letitia Wright, Danai Gurira, Florence Kasumba și Winston Duke, toți invitați ai lui Coogler pe scena Comic-Con dar și nou-veniții: Michaela Coel, Dominique Thorne, Alex Nivilani, Mabel Cadena și Tenoch Huerta. Huerta va juca rolul lui Namor, favoritul Marvel Comics.

„Este o poveste de dragoste, și sunt așa de recunoscător că pot să fiu o parte din ea și pot să o împărtășesc cu voi”, relata Duke despre continuarea filmului.

„Este ca o binecuvântare. Am crescut împreună ca o familie, și e grozav să vă văd pe voi și să îl celebrăm și pe fratele nostru mai mare în același timp”, relata Wright.

Letitia Wright declara pentru Variety, în mai, despre imactul semnificativ pe care l-a avut moartea lui Boseman asupra distribuției filmului, declarând că acesta este o „celebrare” a actorului defunct.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther: Wakanda Forever, Angela Bassett, Ryan Coogler, Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Letitia Wright, Danai Gurira, Florence Kasumba, Winston Duke

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells