Primul trailer al thriller-ului „mother!”, tulburător

de Gloria Sauciuc în 8 Aug 2017
Direcția în care o va lua filmul cu premiera la noi pe 20 octombrie rămâne încă un mister

S-a lansat trailerul internațional pentru mama!/Mother!, un thriller scris și regizat de Darren Aronofsky, cu Jennifer Lawrence și Javier Bardem protagoniști, care spune povestea terifiantă a unui cuplu (din nou frapează diferența mare de vârstă între el și ea) a cărui existență liniștită e tulburată de apariția unor oaspeți neinvitați, jucați de Ed Harris și Michelle Pfeiffer.

Dacă ați văzut deja tulburătoarea și picturala versiune de poster a filmului, cu Jennifer Lawrence dăruindu-și inima din piept (ad litteram), nu veți fi șocați de frânturile de imagini din trailer, ce alcătuiesc ca un puzzle sugestia unui thriller în vâna lui Funny Games cu elemente horror proprii filmelor despre case posedate/bântuite. 

Ce se întâmplă în acea casă? Casa pare că ascunde multe secrete, iar personajul lui Jennifer Lawrence pare să fie obsedat de un perete din pivniță, și de ce pare să se afle în spatele acestuia. Să fie un tunel? Dar tot acel sânge de unde provine? Și, cel mai important, al cui e acel sânge?

Pe de altă parte, anumite secvențe din trailer duc cu gândul la Eyes Wide Shut. Direcția în care o va lua filmul rămâne încă un mister. Michelle Pfeiffer însăși a declarat că nu a înțeles scenariul, pe care l-a clasat drept „ezoteric”. Unele zvonuri spun că scenariul e parțial inspirat din Rosemary's Baby.

O altă versiune a posterului este tot cu Jennifer Lawrence, care are aparița unei păpuși de porțelan cu textura pielii spartă. Darren Aronofsky a fost marcat și s-a inspirat din sculpturile Jessicăi Harrison.

Exploreaza subiecte similare:

Funny Games, Eyes Wide Shut, Rosemary's Baby, Michelle Pfeiffer, Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Darren Aronofsky, Mother!

Alte știri din cinema

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells