Primul film Marvel cu un supererou asiatic, Shang-Chi, şi-a ales regizorul

de Cristina Grigore în 15 Mar 2019
Diversitatea este cuvântul de ordine în Universul Cinematografic Marvel

Nu ştim încă cum se vor rearanja echipele supereroilor după Avengers: Endgame, însă ne putem face o idee despre ceea ce va urma în Universul Cinematografic Marvel după filmele anunţate de studio. Ne pregătim deja de încă un film cu o eroină în prim-plan - Black Widow -  iar Kevin Feige a anuţat recent că „lumea este pregătită” pentru primul supererou gay, ce va fi putea fi văzut în The Eternals. Peisajul divers al UCM va fi completat de Shang-Chi, filmul ce va introduce primul supererou asiatic Marvel.

Anunţat de Feige în decembrie, anul trecut, Shang-Chi (aka The Master of Kung Fu) are acum un scenariu în dezvoltare, de care se ocupă scenaristul viitorului Wonder Woman 1984, Dave Callaham. Potrivit TheHollywoodReporter.com, va sta la cârma peliculei Destin Daniel Cretton, un regizor care se remarcă prin cele trei colaborări pe care le are la activ cu interpreta lui Captain Marvel, Brie Larson - este vorba despre Short Term 12, The Glass Castle şi un film ce se va lansa în 2020, Just Mercy, în care mai joacă şi starul lui Black Panther, Michael B. Jordan.

Cretton va trebui să modernizeze povestea de origine din benzile desenate ale anilor ’70, în care Shang-Chi este prezentat de Marvel drept fiul infamului villain Fu Manchu. Ulterior, realizatorii benzilor desenate au mai eliminat din stereotipurile legate de originea eroului şi l-au integrat atât în The Avengers, cât şi în Heroes for Hire. Shang-Chi este un maestru absolut al tuturor stilurilor de arte marţiale (cu arme sau fără), ulterior dobândind şi abilitatea de a se multiplica.

O dată de lansare a filmului nu a fost încă anunţată. Fiege a subliniat, de altfel, într-un comentariu anterior, că Marvel şi-a propus să păstreze deocamdată secretul în ceea ce priveşte producţiile post-Avengers: Endgame şi Spider-Man: Far From Home.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Kevin Feige, Dave Callaham, Wonder Woman 1984, Brie Larson, Michael B. Jordan, Short Term 12, The Glass Castle, Black Panther, Spider-Man: Far From Home

Alte știri din cinema

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Disney a devenit, în mod oficial, proprietarul 21st Century Fox

Fuziunea va ridica pe noi culmi dominanța la box office a Disney

Netflix lansează în premieră trailerul extins pentru documentarul Planeta noastră

Serialul de istorie naturală care cuprinde opt părți va fi lansat pe 5 aprilie în toată lumea

The Order: vrăji, vârcolaci şi angst adolescentin

Noul serial Netflix combină tonul sprinţar cu teme macabre

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 15 martie 2019 11:27
Fix de un film cu supereroi cu un personaj gay..fix de asta aveam nevoie. Abia astept:))
spartacus pe 15 martie 2019 12:58
”Kevin Feige a anuţat recent că pentru primul supererou gay”?!?... De unde a tras el concluzia asta??... În fine, dacă el ”știe” asta, atunci înseamnă că știe și ce ”succes” va avea acest film. Bleeeah!...
rob1cul pe 16 martie 2019 00:32
Kevin Feige si-a pierdut efectiv mintile, de curand anuntand ca de ani de zile Captain Marvel este una dintre cele mai iubite si cunoscute personaje din universul Marvel. Hmmm, Cele mai iubite?!?! Cele mai cunoscute?!!? Doar in ultimii 10 ani Captain Marvel a fost refacuta si restartata de cel putin 10 ori, deoarece comics-urile nu vindeau. Sa nu vorbim de una dintre cele mai cunoscute personaje, pt. ca e ceva de prisos. Si unii dintre cei mai avizi fani ai comics-urilor Marvel, o sa iti spuna ca aceasta Captain Marvel, e chiar una dintre cele mai rusinoase si detestate caractere din universul Marvel. De aceea nici nu a vandut si nici nu o sa vanda. Dar Kevin Feige, nu doar ca si-a pierdut mintile, dar conduce universul Marvel si pe o panta descendenta. Eh... nu-i nimic, tot ce se ridica trebuie sa un moment dat sa coboare. Deci Endgame, chiar o sa fie Endgame in viata reala.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells