Primele victime ale „provocării Bird Box”: inspirată de horror-ul Netflix, o tânără a condus legată la ochi

de Gloria Sauciuc în 13 Ian 2019
Tânăra de 17 ani a provocat un accident pe autostradă

O tânără de 17 ani din Statele Unite (Utah) a provocat un accident rutier, după ce a participat la o „provocare” inspirată de horror-ul Netflix Bird Box, scrie theguardian.com.

Inspirată din horror-ul Netflix în care joacă Sandra Bullock, „provocarea” cere tinerilor care participă să îndeplinească diverse sarcini legați la ochi, asemenea personajelor din film (care totuși o fac pentru o cauză clară, anume monștrii care îi terorizează).

Luni după-amiază, tânăra al cărei nume nu a fost menționat, conducea pe autostradă cu căciula trasă pe ochi, după care a ieșit de pe bandă, a lovit o altă mașină, un stâlp de iluminat și un separator de benzi, fiind acum acuzată de conducere imprudentă. Poliția din Layton declara sarcastic pe Twitter: „Provocare Bird Box la volan... rezultat previzibil... Din fericire, nu au fost răniți”. Purtătorul de cuvânt al autorităților a completat: „Sincer, mi-e rușine că sunt nevoit să spun 'Nu conduceți cu ochii acoperiți', dar se pare că sunt nevoit să o fac. Miza este așa de mare și este pe atât de periculos pe cât pare: să încerci așa ceva nu are nicio scuză. Pune în pericol pe toată lumea...”

Faptul că nu au fost victime e o ușurare pentru Netflix, care a recomandat oficial, luna asta, tuturor fanilor să evite genul acesta de provocare: „Nu ne vine să credem că trebuie să spunem asta, dar: VĂ RUGĂM NU VĂ EXPUNEȚI ACCIDENTELOR CU PROVOCAREA BIRD BOX”, scria site-ul Netflix pe contul oficial. „Nu știm cum a început provocarea, apreciem că v-a plăcut filmul, dar Băiatul și Fata (cei doi copii din film) au o dorință pentru 2019 anume să nu ajungeți voi la spital din cauza acestei provocări”.

Filmul, care nu a convins critica, a devenit un hit marca Netflix, cu un impact considerabil pe social media: 45 de milioane de abonați au văzut filmul în primele șapte zile de difuzare, cel mai mare succes săptămânal. Deși datele de streaming ale Netflix nu sunt verificate independent, Variety menționează că Nielsen, o firmă independentă de evaluare a ratingului, confirmă că Bird Box este pe locul 2 (locul 1 aparținând Stranger Things) ca rating între producțiile Netflix.

Exploreaza subiecte similare:

Bird Box, Sandra Bullock, Stranger Things

Alte știri din cinema

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

David Cronenberg regizează Crimes of the Future, cu Viggo Mortensen, Léa Seydoux și Kristen Stewart

Crimes of the Future „plonjează într-un viitor nu foarte îndepărtat, acolo unde omenirea învață să se adapteze unui mediu artificial”

Jason Statham, despre Hobbs & Shaw 2 și dacă se va întoarce la seria Fast & Furious

În timp ce Statham nu va mai apărea în noul Fast & Furious 9, actorul a continuat să își discute viitorul în principala serie de filme

Iată cine a fost ales să îl joace pe Green Lantern în viitorul serial HBO Max

Este cunoscut pentru American Horror Story

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 13 ianuarie 2019 15:38
Vai de capul meu...''o tânără a condus legată la ochi''..O proasta a condus legata la ochi:) Asa e corect:)
cavallioty pe 14 ianuarie 2019 17:03
selectia naturala, si asa planeta este supra populata

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells