Primele reacții la Solo: A Star Wars Story. Filmul a avut premiera globală

de Gloria Sauciuc în 12 Mai 2018
În România, filmul se lansează pe 25 mai, dar poate fi văzut în regim de avanpremieră de joi, 24 mai

Noul prequel din seria Star Wars, Solo: A Star Wars Story, a avut premiera globală joi noapte la Los Angeles, iar reacţiile criticilor au fost prompte. Dacă cronicile complete au fost interzise până pe 15 mai, în Statele Unite, criticii s-au grăbit să-și anunţe primele impresii despre filmul care dezvăluie povestea originară a faimosului Han Solo.

Alden Ehrenreich este Solo, Emilia Clarke este Qi Ra şi Donald Glover este Lando Calrissian. Woody Harrelson, Thandie Newton, Paul Bettany fac la rândul lor parte din distribuţie. Iatâ câteva dintre primele reacţii mai jos:

Jacki Jing de la IGN relatează că a fost „dată pe spate” de film şi că „a fost cu sufletul la gură”.

Kevin Polowy de la Yahoon Entertainment nota că Solo: A Star Wars Story este „un film intergalactic" şi că e „îmbucurător să vadă un Star Wars fără Steaua Morţii şi despre altceva decât soara rebeliunii”.

Kate Erbland de la Indiewire scria că „filmul decolează imediat ce Ehrenreich aduce puţin şarm”. Mesajul ei complet - „#SoloAStarWarsStory: Ia ceva timp să ne putem orienta... Însă imediat ce direcţia se conturează, personajul decolează”.

Dennis Tzeng de la Collider a descris filmul ca „o aventură în general captivantă", dar a criticat acţiunea „previzibilă”: "#SoloAStarWarsStory a fost un film pasionant şi cu roluri bine jucate, dar şi cu o poveste previzibilă. Niciodată nu va fi filmul meu preferat #StarWars însă mi-a plăcut suficient de mult”.

Angie J. Han de la Mashable i-a lăudat pe actorii din „Solo”, inclusiv pe Ehrenreich, pe Newton şi pe Phoebe Waller-Bridge. „Alder Ehrenreich este ceea ce trebuie, Thandie Newton este idolul meu”.

Şi Michelle Buchman de la Nerdist a declarat că Solo:A Star Wars Story este filmul ei Star Wars preferat: „Mi-a plăcut #SoloAStarWars Story. Este un western. Este un film de acţiune. Amuzant dar şi sensibil. Fanii îl vor iubi. Donald Glover este atrăgător de 1000 de ori. Alden Ehrenreich este un #HanSolo reuşit şi aşteptam de mult să zic asta! Trăiască fanii #Star Wars.

Umberto Gonzalez de la The Wrap a numit filmul „o lovitură în hiperspaţiu”: „Alden Ehrenreich este Han Solo!”

Exploreaza subiecte similare:

Solo: A Star Wars Story, Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Donald Glover, Woody Harrelson, Thandie Newton, Paul Bettany

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gunsquyen pe 15 mai 2018 17:58
Solo: A Star Wars Story. Filmul a avut premiera globală
visit http://wikifilm.us/movie/348350/solo-a-star-wars-story.html

carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 11:07
Poate cea mai tare serie de filme a tuturor timpurilor, nu ne-a dezamagit nici de aceasta data, iar "Solo: A Star Wars Story" a dovedit acest lucru.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells