Primele imagini oficiale din Need for Speed

de Cristina Grigore în 14 Sep 2013
Adrenalină, viteză, maşini puternice şi femei frumoase - pe marele ecran din 14 martie 2014

Studiourile Dreamworks au lansat primele imagini oficiale din  versiunea pentru marele ecran a lui Need for Speed, populara franciză de jocuri video a Electronic Games. Aaron Paul (Breaking Bad), protagonistul peliculei, se află alături de Scott Mescudi în prima dintre imagini, în vreme ce în a doua îi vedem pe Dominic Cooper şi Dakota Johnson, actriţa aleasă recent în rolul Anastasiei Steele din adaptarea romanului Fifty Shades of Gray.

„Dominic este, într-un fel, antagonistul filmului”, explică Aaron Paul pentru site-ul Entertainment Weekly. „Dakota este fosta iubită a personajului pe care îl interpretez, iar Dominic este bărbatul cu care încearcă o nouă relaţie”, a completat actorul.

Potrivit sinopsisului oficial al peliculei, Need for Speed „marchează o revenire la cultura impresionantelor maşini ale anilor ’60 şi ’70 şi arată de ce este atât de atrăgător mitul american al condusului în spaţiu deschis. Povestea descrie o cursă interstatală aproape imposibilă pentru eroii noștri, care începe precum o misiune de răzbunare, dar se dovedeşte a fi una salvatoare”.

Din distribuţia peliculei, regizată de Scott Waugh, mai fac parte Michael Keaton şi Imogen Poots. Lansarea în România a lui Need for Speed va avea loc pe 14 martie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Need for Speed, Aaron Paul, Breaking Bad, Dominic Cooper, Dakota Johnson, Fifty Shades of Grey, Scott Waugh, Michael Keaton, Imogen Poots

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
airbender pe 14 septembrie 2013 11:57
stiu ca nu o sa fie nimeni de acord cu mine!!dar daca filmu asta era regizat de michael bay,erau niste curse mai spectaculoase ca in joc!oricum abia astept un trailer sa vad cum au abordat jocul!
Ovidiu239 pe 14 septembrie 2013 12:48
Va fi un blockbuster, la care evident se va pune mai mult pret pe partea comerciala decat pe cea calitativa. Va avea priza la public, si o nota in jur de 6-7 pe IMDb, insa fara pretentii la Oscar, doar la efecte sonore poate.
andreea7214 pe 14 septembrie 2013 14:20
Aaron Paul? Yey :))
Tyson_Kyd pe 14 septembrie 2013 19:10
Nu cred ca va fi ceva de capul filmului, adica publicul are deja Fast & Furious care desigur este pe terminate, dar nu asta este problema . Problema este ca de atata timp este jocul pe piata si nu s-au gandit sa il abordeze in vreun fel, iar acum cand se termina Fast & Fusrious hop si ei cu Need for Speed, un film luat dupa un joc cu o poveste cam vaga . Sigur nu vor impresiona cu nimic !
keops pe 14 septembrie 2013 20:56
Aaron Paul e un actor foarte bun
unkn0wn pe 15 septembrie 2013 00:53
citat : „marchează o revenire la cultura impresionantelor maşini ale anilor ’60 şi ’70" deci e clar ca va fi de tot rahatul.
Tyson_Kyd pe 15 septembrie 2013 19:14
N-ai cum sa spui ca un film e de cacat dupa masinile care apar in el, mai ales cand masinile sunt din 60' respecti 70' . Masinile alea sunt de epoca, binenteles ca nu sunt mai clasice ca cele din 20'-30', dar totusi !
Tyybi1 pe 15 septembrie 2013 13:04
Aaron Paul este super tare ;)
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2013 16:49
Imaginile se prezinta bine, asteptam asta si de la film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells