Primele imagini oficiale din Captain Marvel

de Cristina Grigore în 6 Sep 2018
Alături de Carol Danvers şi echipa sa de militari Kree, avem şi un prim cadru cu extratereştrii din rasa Skrull

Prima supereroină Marvel aflată într-o aventură cinematografică de sine stătătoare va ajunge pe marile ecrane anul viitor, însă cum până în acest moment nu a fost publicat nici măcar un teaser trailer al filmului, fanii au primit cu mult entuziasm primele imagini oficiale, lansate ieri de publicația Entertainment Weekly.

Fotografiile surprinse pe platourile de filmare o înfățișau pe Caron Danvers (Brie Larson) într-o versiune diferită a costumului din benzile desenate (este culoarea Starforce, forța militară a extratereştirlor Kree, din care face parte viitoarea Captain Marvel), însă cel ce combină roșu și albastru pare desprins direct din benzile desenate. Cum va ajunge Danvers să schimbe culoarea uniformei sale şi cum se va desfăşura ciocnirea între rasele Kree şi Skrull, aflăm din 8 martie 2019, când se va lansa pelicula.

Îi vedem în imagini și pe Jude Law, drept comandantul echipei Kree din care face parte Danvers, un mai tânăr Samuel L. Jackson (Nick Fury), dar și o figură nouă, actrița Lashana Lynch, interpreta Mariei „Photon” Rambeau – al doilea Căpitan Marvel în benzile desenate (înainte de a-şi lua numele de cod „Photon”). Avem şi un prim cadru cu Skrullii, în frunte cu comandantul Talos (jucat de Ben Mendelsohn din Rogue One), o rasă extraterestră ce a invadat Terra şi care va face cunoştinţă cu abilităţile extraordinare ale celei ce se va numi Captain Marvel.

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, Captain Marvel, Samuel L. Jackson, Jude Law, Lashana Lynch, Ben Mendelsohn

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 6 septembrie 2018 14:32
Le-am vazut si sunt intr-adevar fascinante si in acelasi timp datatoare de speranta pentru realizarile cinematografice viitoare al acestui mare si fabulos concept "Marvel".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells