Primele imagini oficiale din Captain Marvel

de Cristina Grigore în 6 Sep 2018
Alături de Carol Danvers şi echipa sa de militari Kree, avem şi un prim cadru cu extratereştrii din rasa Skrull

Prima supereroină Marvel aflată într-o aventură cinematografică de sine stătătoare va ajunge pe marile ecrane anul viitor, însă cum până în acest moment nu a fost publicat nici măcar un teaser trailer al filmului, fanii au primit cu mult entuziasm primele imagini oficiale, lansate ieri de publicația Entertainment Weekly.

Fotografiile surprinse pe platourile de filmare o înfățișau pe Caron Danvers (Brie Larson) într-o versiune diferită a costumului din benzile desenate (este culoarea Starforce, forța militară a extratereştirlor Kree, din care face parte viitoarea Captain Marvel), însă cel ce combină roșu și albastru pare desprins direct din benzile desenate. Cum va ajunge Danvers să schimbe culoarea uniformei sale şi cum se va desfăşura ciocnirea între rasele Kree şi Skrull, aflăm din 8 martie 2019, când se va lansa pelicula.

Îi vedem în imagini și pe Jude Law, drept comandantul echipei Kree din care face parte Danvers, un mai tânăr Samuel L. Jackson (Nick Fury), dar și o figură nouă, actrița Lashana Lynch, interpreta Mariei „Photon” Rambeau – al doilea Căpitan Marvel în benzile desenate (înainte de a-şi lua numele de cod „Photon”). Avem şi un prim cadru cu Skrullii, în frunte cu comandantul Talos (jucat de Ben Mendelsohn din Rogue One), o rasă extraterestră ce a invadat Terra şi care va face cunoştinţă cu abilităţile extraordinare ale celei ce se va numi Captain Marvel.

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, Captain Marvel, Samuel L. Jackson, Jude Law, Lashana Lynch, Ben Mendelsohn

Alte știri din cinema

Targaryenii nu vor apărea în prequel-ul lui Game of Thrones

„King’s Landing nu există. Nici Tronul de Fier”, arată R. R. Martin despre timpul în care este plasată acţiunea serialului

Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

Din comentariile publicului, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

Fantastic Beasts 2 a avut un debut mai bun decât primul film al seriei

Încasările din Statele Unite nu s-au ridicat însă la nivelul celor estimate de analişti

Bohemian Rhapsody – Cum a fost transformat Rami Malek în Freddie Mercury

Cu ajutorul machiajului și a elementelor prostetice, actorul s-a metamorfozat cu totul în legendarul solist al trupei Queen

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 6 septembrie 2018 14:32
Le-am vazut si sunt intr-adevar fascinante si in acelasi timp datatoare de speranta pentru realizarile cinematografice viitoare al acestui mare si fabulos concept "Marvel".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells