Primele imagini din noul sezon Into the Badlands

de Cinemagia în 8 Ian 2018
Cel de-al treilea sezon al serialului post-apocaliptic „Into the Badlands” va avea premiera în primavara acestui an

Postul AMC a făcut publice primele imagini din următorul sezon al serialul producție proprie „Into the Badlands”. A treia serie a poveștii despre arte marțiale – care se filmează momentan la Dublin (Irlanda) – va avea premiera pe AMC în primăvara acestui an și va avea 16 episoade. În primele fotografii, apar: protagonistul Daniel Wu („Tomb Raider Începutul”), care îl joacă pe Sunny, Ally Ioannides („Numai tată să nu fii!”), care o joacă pe Tilda, Emily Beecham („Daphne”, film care i-a adus o nominalizare la British Independent Film Award 2017, la categoria „cea mai bună actriță”), care este The Widow. Noii actori din poveste sunt Lorraine Toussaint („Orange is the New Black”), care este Cressida și Babou Ceesay („Guerilla”), care îl joacă pe Pilgrim.

„Into the Badlands” este o poveste post-apocaliptică impresionantă din punct de vedere vizual, despre supraviețuire și putere într-o societate feudală a viitorului. În SUA, al doilea sezon s-a plasat, ca rating, între primele 10 seriale de ficțiune pe posturile de cablu.

În sezonul 3, Sunny (Wu) trăiește izolat de lume, străduindu-se să aibă grijă singur de copilașul său, Henry, după moartea lui Veil. Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece – alături de Bajie (Nick Frost) – înapoi în Badlands, regiune destabilizată în urma conflicului dintre The Widow (Beecham) și Baronul Chau (Eleanor Matsuura). Acum, că nu mai este sprijinită de Tilda (Ioannides) sau Waldo (Stephen Lang), The Widow trebuie să-și găsească aliați noi: Lydia (Orla Brady) și Nathaniel Moon (Sherman Augustus) – fostul regent care și-a pierdut mâna din cauza lui Sunny și Bajie,în sezonul 2. Dar când un lider nomad misterios pe nume Pilgrim (Babou Ceesay) sosește în Badlands, decis să reinstaureze civilizația Azra și să dea naștere unei noi ere a „păcii”, dușmanii de altădată trebuie să facă front comun, pentru a apăra zona.

Pe lângă Toussaint și Ceesay, din distribuția noului sezon mai fac parte: Sherman Augustus („Westworld”), care este Moon, Ella-Rae Smith („Clique”), care o joacă pe Nix, Lewis Tan („Iron Fist”), care este Gaius, Dean-Charles Chapman („Urzeala tronurilor”), care este Castor. Pe lângă Wu, Beecham și Ioannides, în poveste revin Aramis Knight („Jocul lui Ender”), care este M.K.; Orla Brady („Fringe”), care o joacă pe Lydia; Nick Frost („Lupta cu zombi”), care îl joacă pe Bajie.

„Into the Badlands” este o producție AMC Studios, creată de producătorii executivi, showrunner-iiși scenariștii Alfred Gough și Miles Millar. Producători executivisunt Stacey Sher, Michael Shamberg (ambii nominalizați la Oscar), David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor și Daniel Wu. 

Despre AMC Studios

AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc., care deține și operează posturile AMC, IFC, SundanceTV, WE tv și BBC AMERICA. Primul serial marca AMC Studiosa fost „The Walking Dead”, care este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cablu americane și serialul nr. 1 de la TV, în rândul persoanelor de 18 – 49 de ani, de șase sezoane încoace. De atunci, AMC Studios a produs pentru AMC seriale originale, aplaudate de critici și laureate cu premii (ca „Fear the Walking Dead”, „TURN: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Into the Badlands”, „The Son” și viitoarele producții „The Terror”, „Lodge 49” și „Dietland”), dar și producții de nonficțiune („Robert Kirkman’s Secret History of Comics”, „James Cameron’s Story of Science Fiction” și „Ride with Norman Reedus”). Studioul a mai produs serialele „Rectify” (laureat cu Premiul Peabody)și „Hap and Leonard” și se va ocupa și de proiectele viitoare „Cold Blooded: The Clutter Family Murders” (nonficțiune, pentru SundanceTV) și „Dirk Gently’s Holistic Detective Agency” (serial original, pentru BBC AMERICA).

Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă producții de entertainment premiate, care ajung la abonații din peste 140 de țări, din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel și AMC, dar și posturi locale populare. Din cadrul AMCNI fac parte AMC Networks International – Europa Centrală, AMC Networks International – America Latină, AMC Networks International – Regiunea iberică, AMC Networks International – Marea Britanie și AMC Networks International – DMC.

Exploreaza subiecte similare:

Into the Badlands, Babou Ceesay, Daniel Wu, Tomb Raider, Ally Ioannides, Emily Beecham, Lorraine Toussaint

Alte știri din cinema

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Filmele Avatar 2 și 3 sunt gata

Bob Iger, CEO Disney, a relatat recent că filmele 4 și 5, care ar costa circa 1 miliard de dolari, nu au primit OK-ul

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 9 ianuarie 2018 20:51
excelent serial! abia astept sezonul 3

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells