Primele imagini din noul film al lui Charlie Sheen

de Cristina Grigore în 31 Aug 2012
Primele imagini din noul film al lui Charlie Sheen

În ciuda scandalului care i-a cauzat expulzarea din distribuţia lui Two and a Half Men, Charlie Sheen a reuşit să-şi continue onorabil cariera actoricească. A devenit protagonistul unui nou serial de comedie, Anger Management şi şi-a adjudecat câteva roluri pe marele ecran.

Printre acestea se numără şi cel din A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III, film scris, produs şi regizat de Roman Coppola (fiul lui Francis Ford Coppola), din care Entertainment Weekly ne aduce primele imagini.

Rupt parcă din existenţa deşănţată a actorului, filmul spune povestea lui Charles Swan al III-lea, un designer grafic pe care succesul şi femeile l-au dus în al nouălea cer. De unde începe să coboare brusc, odată ce este părăsit de iubită.

Viaţa sa este dată peste cap şi nu poate să-şi dea seama dacă o iubeşte pe cea care l-a lăsat baltă, dacă o urăşte, o vrea înapoi sau nu mai vrea să o vadă niciodată. Începe să sufere de coşmaruri, îi revine febra vechilor relaţii, iar în încercarea de a se reface după despărţire pare că este cel mai greu lucru de pe lume.

Alături de Sheen, din distribuţia filmului, a cărui lansare va avea loc în luna februarie a anului viitor, mai fac parte Mary Elizabeth Winstead, Aubrey Plaza şi Patricia Arquette.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
co_daniel pe 31 august 2012 11:02
a must see, with the drunk master of comedy
alex_il_fenomeno pe 13 septembrie 2012 12:19
e un actor de comedie bun , netinand cont de viata sa privata .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells