Primele imagini cu Lily James şi Sebastian Stan, ca Pamela Anderson și Tommy Lee

de Marina Florea în 10 Mai 2021
Serialul surprinde relaţia dintre starul din Baywatch şi bateristul Motley Crue

Hulu publică primele imagini din mini-seria Pam & Tommy, cu Lily James - ca Pamela Anderson şi Sebastian Stan - ca Tommy Lee. Serialul cu un număr restrâns de episoade Pam & Tommy este o abordare comedică a veştii publicării casetelor erotice ale cuplului pe care cei doi îl făceau cândva.

Streamerul, care a dat vineri imaginile publicităţii, i-a cooptat pe scenariştii Rob Siegel şi DV DeVicentis pentru o abordare în linie comică a povestirii adevărate a publicării primului video viral din istorie: faimoasa casetă cu scene intime ale cuplului.

Serialul cu opt episoade surprinde relaţia dintre Pamela Anderson, pe atunci starul din Baywatch, şi Tommy Lee, bateristul Motley Crue, care s-au căsătorit la mai puţin de o săptămână după ce s-au cunoscut în 1995. O casetă pe care cei doi au pregătit-o şi care îi surprinde în ipostaze intime în timpul lunii de miere a fost apoi furată din locuinţa celor doi şi distribuită online. Anderson şi Lee au dat în judecată distribuitorul, Internet Entertainment Group, şi în cele din urmă au ajuns la o înţelegere conform căreia caseta a devenit din nou publică. E de menţionat că nici Anderson, nici Lee nu au fost implicaţi în serial.

Seth Rogen - care joacă rolul lui Rand, cel care a furat caseta - semnează producţia executivă alături de Evan Goldberg, partenerul său de la Point Grey. Annapurna Television este studioul care semnează producţia. Craig Gillespie (I, Tonya, Cruella) va semna regia.

Distribuţia îi cuprinde pe Nick Offerman în rolul impresarului porno Uncle Miltie, Taylor Schilling în rolul soţiei lui Rand, Andrew Dice Clay în rolul unui mafiot, Pepi Sonuga în rolul celei mai bune prietene a lui Pam, Spencer Granese în rolul lui Steve Fasanella, un coleg al lui Miltie, şi Mozhan Marno în rolul lui Gail, jurnalistă. O dată a premierei pentru Pam & Tommy nu a fost deocamdată anunţată.

Exploreaza subiecte similare:

Lily James, Pamela Anderson, Sebastian Stan

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells