Primele imagini cu Joaquin Phoenix în rolul lui Joker

de Cristina Grigore în 17 Sep 2018
Filmul de sine stătător cu celebrul villain se va lansa în cinematografele noastre pe 4 octombrie 2019

Primele imagini de la fimările lui Joker au fost publicate online, de către regizorul Todd Phillips şi JustJared.com, și îl înfățișează pe Joaquin Phoenix drept „Arthur”,  înainte de a deveni clovnul psihopat, maestru al infracțiunilor și haosului.

Chiar dacă nu vedem şi „faţa de villain” a personajului, este vizibilă transformarea fizică a lui Phoenix pentru a-şi intra în rol – actorul a pierdut mult în greutate. Nu a fost dezvăluit încă sinopsis-ul filmului, însă surse apropiate producţiei indică romanul grafic al lui Alan Moore, The Killing Joke drept inspiraţie pentru scenariul imaginat de Phillips alături de Scott Silver. Acţiunea este plasată în anii ’80, iar tonul filmului se doreşte a fi asemănător cu cel al filmelor lui Martin Scorsese - Taxi Driver, Raging Bull. Studioul Warner Bros. a numit filmul „o poveste originală şi independentă, nemaivăzută până acum la cinema”.

Alături de Joaquin Phoenix, îi vom mai vedea în film pe actriţa din Deadpool 2, Zazie Beetz şi pe Robert De Niro. Filmul se va lansa şi în cinematografele noastre pe 4 octombrie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Joker, Todd Phillips, Joaquin Phoenix, Martin Scorsese, Zazie Beetz, Robert De Niro

Alte știri din cinema

Rami Malek este dorit ca antagonist în Bond 25

Filmările la serialul Mr. Robot l-ar putea împiedica însă pe actor să accepte partitura

Doctor Strange 2 a fost confirmat oficial. La cârmă va sta tot regizorul primei părţi

Sequel-ul ar putea ajunge pe marile ecrane în mai 2021

Disney a obţinut peste şapte miliarde de dolari la box office în 2018

Aproape jumătate din sumă a venit din încasările lui Avengers: Infinity War şi ale lui Black Panther

RocketMan360, primul film românesc VR, în selecția oficială a Sundance FF 2019

RocketMan360 spune povestea unui astronaut pregătit pentru o misiune nobilă și periculoasă: colonizarea planetei Marte, viitoarea casă a omenirii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 17 septembrie 2018 10:53
Pentru mine mereu a fost o reală și plăcută surpriză să văd cum Joaquin Phoenix își interpretează fiecare rol - pune tot ce are in interpretare. Prin urmare, sunt convins că și de data asta el ne va uimi cu acest nou rol.
mihnea_aspru95 pe 17 septembrie 2018 14:20
O să fie interesant, wow. Ce bine că nu e în DCEU (DC extended bullshit universe, sucks a lot). Am o oarecare încredere în Todd Phillips, că o să facă ceva bine (nu cred că o să facă something mediocre, ca Hangover Part III și War-Dogs). Filmul pare că va fi și-n 2D (de 6 ani n-a mai avut DC un film live-action, în 2d). $55 milioane producția (nu-i deloc așa de rău, aproape cât cele 58 ale lui Deadpool, și au avut niște efecte bune atunci, la fel și la Joker o să fie, dar mai multe practice...ceea ce e fenomenal). O să fie și rated-R, mai mult din ce-am auzit pentru nuditate, și nu chiar excesiv din prisma gore-ului. Și la final ce chestie, ăsta o să fie un alt spin-off, tot cu un inamic, și în locul lui Venom, anul viitor (singurele două lucruri importante și distincte, sunt, că VENOM va fi PG-13, nu Restricted +17, și că Joker e de la DC, nu Marvel).
cristina70 pe 17 septembrie 2018 19:45
Interesant.Se pare ca imaginatia le joaca feste scenaristilor .Pe bune?Doar Joker le inflacareaza imaginatia ?A fost interpretat de atatia actori buni si cred ca ne-am format o parere despre Joker.Plictisitor dupa parerea mea.
carmen_angelus_romila pe 17 septembrie 2018 19:53
Nume mari de actori sunt prezente in acest film, precum: Joaquin Phoenix, Zazie Beetz şi Robert De Niro si multi altii, astfel incat ne asteptam la o reprezentatie pe masura.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells