Prima secvență din Eternals de la Marvel: viitorul se dezvăluie şi este uimitor

de Marina Florea în 4 Mai 2021
Salma Hayek călare, Angelina Jolie în rolul unei dure

Eternals de la Marvel este unul dintre cele mai aşteptate filme ale fazei 4 de la MCU. Așteptarea a luat sfârșit datorită difuzării unei prime secvențe din film. Eternals este plin de actori talentaţi - Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden şi Kit Harington - ca să îi numim numai pe câţiva dintre ei - însă și regizorul este persoană de interes.

Chloé Zhao este acum câştigătoare de Oscar, datorită excelentului film Nomadland, iar acum îşi aduce procedeul ei „filmat la faţa locului” şi la studiourile Marvel. Considerând modul în care studiourile se bazează pe grafica computer-generated, aceasta îl va face unul dintre cele mai originale filme Marvel judecând după aspect - şi această fantastică primă secvență din film ne dă exact această senzaţie, scrie shortlist.com.

Scena dată publicității este o minunată scrisoare de dragoste adresate personajelor sale şi marelui ecran în general, însă la minutul 2.20 e momentul în care devine cu adevărat demnă de privit. Atunci o vedem pe Salma Hayek călare, o scenă minunată care se petrece pe o plajă în care apar mai multe personaje, plus Angelina Jolie în rolul unei dure.

Data premierei pentru Eternals este 5 noiembrie 2021, fiind parte a unui val de noi filme care apar pe marele ecran, majoritatea promovate în secvența de față. Un an deoparte de sălile de cinema a făcut ca Marvel să fie acum saturat cu producţii una și una - cu patru dintre ele venind numai în acest an.

Ca premiera Eternals din noiembrie anul acesta, e vorba de Black Widow care vine pe 9 iulie, de Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings de pe 3 septembrie şi de Spider-Man: No Way Home de pe 17 decembrie.

Trecem la anul 2022 şi avem acolo Doctor Strange And The Multi-Verse of Madness, Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever, The Marvels, Ant-Man And The Wasp: Quantumania, Guardians of the Galaxy Vol. 3 şi Fantastic Four. Un adevărat festin cinematografic!

Exploreaza subiecte similare:

Eternals, Chloé Zhao, Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington

Alte știri din cinema

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells