Prima imagine din Transformers: Age of Extinction

de Cristina Grigore în 30 Sep 2013
Cele trei personaje umane centrale din film fac cunoştinţă cu publicul

Regizorul Michael Bay a lansat recent pe contul său de Twitter prima imagine din noul film Transformers, relansarea francizei de succes cu roboți uriași, ce a primit acum titlul Transformers: Age of Extinction.

Filmul are în distribuție o serie cu totul nouă de actori, conduși de o figură populară, actorul Mark Wahlberg, aflat în imagine alături de înlocuitorii lui Shia LaBeouf și Megan Fox, respectiv Rosie Huntington-Whiteley. Este vorba despre Jack Reynor, în rolul protagonistului, și Nicola Peltz, iubita sa în film. Momentan, detalii legate de scenariu nu au fost dezvăluite. Se știe însă că Reynor va fi un pilot de curse, iar Wahlberg este tatăl personajului interpretat de Peltz. S-a menționat de asemenea, în știrile anterioare despre film, că în scenariu au fost incluși și Dinoboții.

În Transformers: Age of Extinction îi vom mai vedea pe Stanley Tucci și Kelsey Grammer, filmul urmând să fie lansat la noi pe 27 iunie 2014. Aveţi în galerie şi o imagine de la filmări cu Michael Bay în mijlocul unei scene „explozive”, familiare seriei Transformers.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Bay, Transformers: Age of Extinction, Mark Wahlberg, Shia LaBeouf, Megan Fox, Rosie Huntington-Whiteley, Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gallagher pe 30 septembrie 2013 12:15
In loc de twitter pune acolo michaelbay.com.
Acolo au fost lansate oficial de fapt toate imaginile.

Infinity pe 30 septembrie 2013 13:35
Da. Asa e.
alex_il_fenomeno pe 28 octombrie 2013 22:52
Nu mai este de mult Transformers ce a fost...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells