Prima imagine din Big Game, cu Samuel L. Jackson în rolul preşedintelui Americii

de Cristina Grigore în 25 Oct 2013
Producţia de acţiune şi aventură, cu lansarea anul viitor, se anunţă o combinaţie între Air Force One şi The Grey

Pagina de Facebook a noii producţii ce îl va avea drept cap de afiş pe Samuel L. Jackson, Big Game, a urmărit în  filmările desfăşurate în cursul mai multor săptămâni în regiunea Bavariei şi a venit ieri cu prima imagine oficială din film. Din comunicatul de presă ce însoţeşte imaginea aflăm că incitanta producţie - un film de acţiune şi aventură în care, potrivit SlashFilm.com, aduce a combinaţie între The Grey şi Air Force One - aflăm că Jackson joacă în film rolul preşedintelui Americii, vânat de terorişti, care îi doboară aeronava şi-l urmăresc prin sălbăticie.

Iată sinopsis-ul filmului, regizat de Jalmari Helander (Rare Exports: A Christmas Tale). ,,Când Air Force One este doborât de terorişti, iar preşedintele Statelor Unite ale Americii este forţat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva – un băiat de 13 ani pe nume Oskari.

Aflat în pădure la vânătoare, o misiune ce trebuie să îi dovedească maturitatea în faţa rudelor sale, Oskari este pe urmele unui cerb, însă dă în schimb peste cel mai puternic om de pe planetă, aflat într-o capsulă specială de salvare a aeronavei.

Cu teroriştii pe urme, gata să pună mâna pe ,,marele premiu”, neaşteptatul duo trebuie să îşi unească forţele pentru a scăpa. În vreme ce liderii de la Pentagon urmăresc cu nerăbdare întreaga aventură prin intermediul transmisiilor prin satelit, ţine doar de preşedinte şi de noul său ajutorul să supravieţuiască celor mai grozave 24 de ore din viaţa lor”.

Din distribuţia filmului, a cărui lansare va avea loc anul viitor, mai fac parte Felicity Huffman (Desperate Housewives), Jim Broadbent (Iris, The Iron Lady) şi Ray Stevenson (Thor, G.I Joe: Retaliation). Rolul micului erou i-a revenit lui Onni Tommila.

Exploreaza subiecte similare:

Samuel L. Jackson, The Grey, Air Force One, Rare Exports, Felicity Huffman, Desperate Housewives, Jim Broadbent, iris, The Iron Lady, Ray Stevenson, Thor, G.I. Joe: Retaliation, Big Game

Alte știri din cinema

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Chris Hemsworth îl va interpreta pe Hulk Hogan într-un film biografic

Filmul va urmări transformarea lui Hogan în „cel mai cunoscut star al wrestling-ului mondial şi cel mai popular wrestler al anilor ‘80”

Hollywood-ul în criză: marea bătălie a serialelor

Studiourile şi platformele online se bat pe scenarişti şi showrunneri

Gwyneth Paltrow spune la revedere Universului Cinematografic Marvel

Avengers: Endgame e capăt de linie pentru Pepper Potts

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 25 octombrie 2013 10:28
Off, mai nou in toate filmele de fictiune a caror actiune este plasata in prezent si implica un presedinte american, acesta trebuie sa fie negru.
Nimicdinceparafi pe 25 octombrie 2013 13:59
Uncle Sam wants you black!!!- noul slogan al Americii.
Han_Solo pe 25 octombrie 2013 10:30
Ma mir ca nu a facut hipotermie imbracat doar intr-o camasa si un sacou.
Nimicdinceparafi pe 25 octombrie 2013 12:10
Il incalzeste dragostea de tara.
Nimicdinceparafi pe 25 octombrie 2013 12:27
Din cate se pare o sa avem un fel de Home Alone plasat in munti,adica un pusti istet (in sensul enervant al cuvantului)inarmat doar cu un arc rudimentar vs teroristi dotati cu arme sofisticate si IQ mic (pai,nu?).Dar stai asa ca si presedintele este un veteran al Razboiului din Golf care in timpul unei confruntari a reusit sa iasa dintr-o incercuire ,ucigand cu mainile goale 23 de inamici arabi si o camila turbata.
radu3455 pe 25 octombrie 2013 14:36
din sinopsis pare interesant,sper sa iasa ceva bun
alex_il_fenomeno pe 13 decembrie 2013 20:13
Arata foarte expresiva, sper sa fie un film fain.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells