Prima imagine cu Tom Hardy din Mad Max: Fury Road

de Cristina Grigore în 21 Dec 2012
Prima imagine cu Tom Hardy din Mad Max: Fury Road

Site-ul AICN a publicat recent prima imagine a lui Tom Hardy în rolul lui Max Rockatansky din viitorul Mad Max: Fury Road. Fotografia este semnată de actor la cererea colegilor de pe platourile de filmare, iar studiourile Warner Bros. au confirmat că este vorba de o imagine oficială din film.

Mad Max: Fury Road îl are în centru pe binecunoscutul protagonist al seriei, interpretat acum de Hardy, ce cade în mâinile unui grup de oameni ce traversează Pustietatea la bordul unei „flote” ciudate de vehicule pregătite de orice fel de atac, grup aflat sub conducerea unei femei, Furiosa (Charlize Theron).

Noul film este regizat de George Miller (Happy Feet, Mad Max) şi îi mai are în distribuţie pe Nicholas Hoult (X-Men: First Class), Zoe Kravitz, Riley Keough, Megan Gale, şi Rosie Huntington-Whiteley. Lansarea filmului este programată pentru 2014.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 21 decembrie 2012 09:30
tom hardy e un actor foarte bun........sunt sigur ca va face un rol mare..........si filmul va fi cel putin la nivelul seriei originale.........daca ar fi si mai bun ar fi grozav.......
spartacus pe 21 decembrie 2012 16:30
Tom Hardy este unul dintre cei mai expresivi actori ai generatiei tinere de actori de la Hollywood, dar ma tem ca nu va avea niciodata succesul lui Mel Gibson in originala trilogie Mad Max. Oricum, astept cu nerabdare sa il vad in noua serie...
rizea.alex70 pe 21 decembrie 2012 19:08
Sper ca Tom sa se descurce cu acest rol...
alex_il_fenomeno pe 19 ianuarie 2013 13:35
Nu va mai fi ca filmele clasice, insa ceva-ceva asteptam cu totii.
forever_young_ pe 29 iulie 2020 22:57
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells