Prima imagine cu Sylvester Stallone în rolul supereroului Samaritan

de Marina Florea în 10 Ian 2021
Îl vedem pe acesta în timp ce ține un băiețel, pe măsură ce răstoarnă cu mâinile goale o mașină, fără prea mare efort

În sens metaforic, Sylvester Stallone a jucat roluri de supererou întreaga lui carieră. Rocky Balboa încasa în ringul de box mai multe lovituri decât o ființă umană poate primi. John Rambo trecea cu dârzenie printr-o ploaie de gloanțe fără să fie lovit măcar o dată. În fapt, oricare dintre acești eroi este un adevărat supererou.

Totuși, după cinci decenii în care a jucat rolurile de erou de acțiune din orice perspectivă posibilă, Stallone devenea oficial un supererou - în sensul propriu al cuvântului - atunci când avea un cameo în Gardienii Galaxiei Vol.2 în rolul lui Stakar Ogord. Era o realizare, atât pentru Stallone cât și pentru universul MCU. Stallone urmează să apară și în Gardienii Galaxiei Vol.3. În răstimpul până la Gardienii Galaxiei 3, Stallone vrea să completeze cu un alt film cu supereroi plasat în afara universului Marvel sau a universului DC  - anume The Samaritan.

Deși Stallone a anunțat că va juca mai puțin și va petrece mai mult timp în cabina de montaj pentru a face o nouă selecțiune din clasicul Rocky IV, la ora actuală filmările la Samaritan sunt în plină desfășurare și în sfârșit îl vedem pe Stallone în rolul principal.

Costumul lui Stallone este asemănător cu acela al altui supererou

Nu știm, deocamdată, multe despre Samaritan. Stallone va juca rolul unui fost supererou, un dur, care este redescoperit de către un băiețel după ani întregi în care se credea a fi fost mort. Filmul are regia semnată de către Julius Avery, cunoscut pentru regia horror-ul Overlord, produs de către J.J. Abrams. Scenariul este semnat de către Bragi F. Schut care a semnat și serialul TV cu o viață scurtă Threshold și a scris horror-ul insuficient apreciat Escape Room, dar și serialul Season of the Witch, care s-a bucurat de succesul meritat.

În imaginea cu Stallone care aparre ca Samaritan, îl vedem pe acesta în timp ce ține un băiețel pe măsură ce răstoarnă cu mâinile goale o mașină, fără prea mare efort. Ceea ce este cu siguranță relevant pentru scenă este că Stallone poartă barbă și o jachetă cu glugă obișnuită, de parcă ar vrea să își ascundă identitatea care l-a făcut cândva faimos.

Publicul a început deja să sublinieze că imaginea lui Stallone seamănă cu cea a unui alt erou - David Dunn (Bruce Willis) din Unbreakable. Costumul acestuia era, în esență, un poncho verde.

 

 

 

Alte știri din cinema

Nightmare Alley, al lui Guillermo del Toro, are dată de lansare

Distribuția filmului este impresionantă

Netflix dă undă verde sezonului 2 al serialului Bridgerton

Personajele jucate de Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page se vor întoarce ca Ducele și Ducesa de Hastings

Marvel demarează filmările la serialul Secret Invasion, cu Samuel L. Jackson

Ca în cazul serialului Wanda Vision, Marvel vrea să facă ceva total diferit cu Secret Invasion

Warner Bros. pregătește un spin-off Willy Wonka

Willy Wonka produs de Warner Bros va ajunge în salile de cinema în 2023

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 10 ianuarie 2021 17:35
Season of the Witch este film nu serial,care a fost un esec atat critic cat si financiar,despre ce succes vorbiti? sau articolul e doar copy/paste tradus de google?
forever_young_ pe 13 ianuarie 2021 16:33
Stallone ramane un erou al filmelor de actiune dar s-a dovedit ca se pricepe si la comedii ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells