Prima imagine cu Jason Statham la filmările lui Fast and Furious 7

de Cristina Grigore în 29 Oct 2013
Actorul joacă în film rolul villain-ului

O nouă imagine de pe pagina de Facebook a lui Vin Diesel ni-l înfățișează pe actor la filmările lui Fast & Furious 7 alături de Jason Statham, care îl interpretează pe antagonistul peliculei. Filmul va continua acțiunea din Fast and Furious 6, însă detalii despre scenariu nu au fost încă dezvăluite.

Din distribuția filmului mai fac parte Tony Jaa, Djimon Hounsou, Lucas Black, Tyrese Gibson, Ludacris, și Nathalie Emmanuel, alături de Paul Walker și Dwayne Johnson. Regizor este James Wan, iar filmul este programat să apară în vara anului viitor.

Fast & Furious este cea mai valoroasă franciză a celor de la Universal, cu peste două miliarde de dolari încasați din toată lumea până în luna octombrie a acestui an. Filmul din franciză cu cele mai mari încasări a fost chiar Fast & Furious 6, care a obținut internațional 788 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, Fast & Furious 7, Jason Statham, Fast & Furious 6, Tony Jaa, Djimon Hounsou, Lucas Black, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Paul Walker, Dwayne Johnson, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
comythebest pe 2 decembrie 2013 11:17
Din pacate Paul Walker a murit :(.
alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2013 13:51
Nici nu stiu cum mai arata acum filmul fara Walker...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells