Prima imagine cu Brie Larson în Captain Marvel. A fost lansat şi sinopsis-ul oficial

de Cristina Grigore în 27 Mar 2018
Pelicula, ce a început luni filmările, se va lansa la noi pe 8 martie 2019

Programat pentru lansare în primăvara lui 2019, Captain Marvel a început luni filmările, iar protagonista, Brie Larson, şi-a intrat deja în rol. O vedem acum într-o primă imagine de pe platourile de filmare publicată de Variety.com, în costumul de pilot al lui Carol Danvers (ofţer ar forţelor aeriene americane înainte de a deveni Captain Marvel), alături de o femeie-pilot din baza aeriană Nellis Force, Nevada, una din sursele de inspiraţie.

Personajul îşi va face apariţia în Avengers 4. Captain Marvel este unul dintre cele mai puternice personaje ale Universului Cinematografic Marvel, iar după dispariţia lui Captain America (pe care fanii o bănuiesc), ar putea deveni chiar liderul echipelor de luptători ai Terrei, sugerează scenaristul lui Avengers: Infinity War, Christopher Markus (mai ales pentru că face parte din structura militară şi este pilot).

„Într-un fel, este personajul care seamănă cel mai bine cu Captain America; acel tip rar de personalitate care are dreptate, ştie că are dreptate şi refuză cu autoritate orice părere contrară. Aşa că, cu aceste personaje pline de cusururi din jurul său – Quill, care este un dezastru, Tony, care este un munte de egoism – e distractiv să vezi că apare cineva cu o viziune clară, care poate spune tuturor, fără ocolişuri, să tacă de gură”, a explicat Markus.

Captain Marvel se lansează la noi pe 8 martie, anul viitor, cu Anna Boden şi Ryan Fleck la cârmă. Iată şi sinopsis-ul oficial al peliculei: „Filmul urmează povestea lui Carol Danvers, pe măsură ce devine unul dintre cei mai puternici eroi din Univers, într-o vreme în care Pământul este prins în mijlocul unui Război Galactic între două rase extraterestre. Cu acţiunea plasată în anii ’90, Captain Marvel este o aventură cu totul nouă, dintr-o perioadă a Universului Cinematografic Marvel nemaivăzută până acum.”

Exploreaza subiecte similare:

Captain Marvel, Brie Larson, Avengers: Infinity War, Christopher Markus, Anna Boden, Ryan Fleck

Alte știri din cinema

Weekend la Castel: primul film al lui Hitchcock și fantasy-ul filmat la Cluj

Grădina plăcerilor și Tokyo Vampire Hotel, proiectate în premieră la Bonțida, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania

Premierele săptămânii 20-26 aprilie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jurassic World 3 va fi un „science thriller”, spune Colin Trevorrow

Regizorul promite o reîntoarcere la stilul primului film din serie

Emma Stone şi Jonah Hill, în serialul Netflix Maniac

Primele imagini ale producţiei, ce va apărea anul acesta, au fost lansate

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 28 martie 2018 01:12
Nu am mari sperante,dar vedem care e treaba si cu Captain Marvel..
creata_ciprian pe 28 martie 2018 20:21
sper sa nu inceapa dezastrul pt ei... eu unul vad infinity war ca fiind ultima parte... nu mai are farmec.. ce urmeaza dupa... dar poate ne surprind..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells