Prima ediție Classy Film Festival are loc în perioada 20-23 mai 2021

de Cinemagia în 4 Mar 2021
Festivalul propune o redescoperire a atmosferei elegante a Hollywood-ului de altădată, a starurilor “golden age” și a producțiilor care au marcat generații.

Prima ediție a CLASSY FILM FESTIVAL va avea loc între 20-23 mai 2021 la Happy Cinema București, Happy Cinema Bacău și online. Festivalul este dedicat filmelor care au făcut istorie și va fi o experiență de neratat pentru orice cinefil. Selecția include filme cult, retro, adevărate referințe culturale, pelicule care au influențat lumea.

Această primă ediție propune publicului o selecție de filme memorabile, capodopere cinematografice care ne oferă în continuare noi orizonturi și noi idei. Sunset Boulevard, regizat de Billy Wilder (1950), Roman Holiday de William Wyler (1953), Vertigo de Alfred Hitchcock  (1958), 2001: A Space Odyssey de Stanley Kubrick (1968), și multe alte filme din patrimoniul clasic universal vor cuceri spectatorii pe parcursul celor patru zile de festival. Sunt filme “de neratat”, care îi vor impresiona pe cei care le văd la o primă vizionare, sau îi vor încânta pe cei care vor să le revadă pe marele ecran.

Festivalul se va desfășura și online pe platforma de streaming Happy Cinema, unde vor putea fi vizionate o serie de comedii clasice. Programul complet al festivalului și evenimentele conexe vor fi anunțate în curând pe site-ul festivalului (https://classyfilmfestival.ro/).

Evenimentul este organizat de Asociația Proiector, înființată din pasiunea pentru arte vizuale, teatru și educație alternativă, cu scopul de a îmbunătăți accesul la cultură, educație vizuală și cinematografică.

Exploreaza subiecte similare:

Roman Holiday, Billy Wilder, William Wyler, Vertigo, Alfred Hitchcock, 2001: A Space Odyssey, Stanley Kubrick

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bethwalters pe 15 martie 2021 23:46
Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells