Prequel-ul la The Witcher o distribuie pe una dintre protagoniste

de Marina Florea în 27 Ian 2021
Blood Origin va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului The Witcher

Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, prequelul Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor", atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură. Prequel-ul are deja o actriță pentru unul dintre rolurile principale, este vorba despre britanica Jodie Turner-Smith în rolul Éile.

Éile, o războinică de elită binecuvântată cu vocea unei zeițe, și-a părăsit clanul și poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma inima în a fi un muzician nomad. O mare răfuială pe continent o forțează să se întoarcă pe calea sabiei în căutarea răzbunării și răscumpărării. Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului.

Cel mai recent proiect în care a jucat este Queen & Slim, scris de Lena Waithe și regizat de Melina Matsoukas. Turner-Smith joacă alături de Daniel Kaluuya în rolul „Queen” (foto).Turner-Smith mai poate fi văzută în After Yang de la A24, alături de Colin Farrell, precum și în Without Remorse de la Amazon, alături de Michael B. Jordan. Ambele filme vor fi lansate în 2021. Turner-Smith va interpreta și rolul „Anne Boleyn" într-o mini-serie în trei părți pentru postul de televiziune Channel 5 din Marea Britanie.

Exploreaza subiecte similare:

The Witcher , Andrzej Sapkowski, Jodie Turner-Smith

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells