Prequel-ul la Bridgerton, despre ascensiunea Reginei Charlotte, readuce o parte din distribuția originală, plus fețe noi

de Marina Florea în 2 Apr 2022
Rolul titular va fi jucat de actrița India Amarteifio, pe caer unii o știu din serialul Line of Duty

Prequel-ul la popularul serial Bridgerton (numărul 1 în România) și-a găsit eroina în India Amarteifio, actrița din Line of Duty. Prequel-ul, deocamdată fără titlu, a fost anunțat în mai anul trecut și este despre ascensiunea Reginei Charlotte (personaj jucat de către Golda Rosheuvel) în serialul Netflix produs de către Shonda Rimes.

Amarteifio o va juca pe Regina Charlotte în tinerețe, în timp ce Corey Mylchreest va juca rolul Regelui George, anunță Variety, a cărui personaj matur este jucat de James Fleet în Bridgerton.

Prequel-ul are în centru povestea de dragoste dintre Charlotte și George, a cărui fani l-au putut surprinde sporadic de-a lungul primelor două sezoane din Bridgerton. Noul serial surprinde nunta dintre cele două fețe regale, personajele și publicul fiind martore la o schimbare radicală în societate, perioada Regenței.

Tânăra Charlotte este promisă de soție Regelui Angliei, un misterios tânăr din familia regală pe care nu l-a întâlnit niciodată. Odată ajunsă la Londra, își dă seama că ea nu era ceea ce familia regală își dorea. Totuși, ea va reuși să se descurce în lumea palatului, făcând primi pași către ceea ce urma să devină: o regină mult-îndrăgită.

Rosheuvel își va relua rolul în spin-off alături de distribuția originală a filmului. Adjoa Andoh și Ruth Gemmell vor reveni în rolurile Lady Agatha Danbury și Lady Violet Bridgerton, iar nou-venita Arsema Thomas va juca în rolul unei tinere Lady Danbury.

Distribuția cuprinde și nume din Urzeala Tronurilor, Michelle Fairley în rolul mamei lui George, prințesa Augusta.

Sezoanele 1 și 2 sunt difuzate acum pe Netflix.

Exploreaza subiecte similare:

Bridgerton, Golda Rosheuvel

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells