Premierele săptămânii 5-11 februarie 2016

de Ştefan Dobroiu în 5 Feb 2016
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Este săptămâna când poţi vedea dacă Will Smith a fost sau nu nedreptăţit atunci când membrii Academiei au omis să-i dea o nominalizare la Oscar. Tot de vineri poţi vedea de ce e în stare cel mai insolit cuplu al lunii: Robert De Niro şi Zac Efron. Programul cinematografelor este completat de o animaţie destinată celor mici, care vor învăţa cum să-şi înfrunte teama.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Trauma/Concussion
Probabil cel mai menţionat titlu în recentul scandal al Oscarurilor, Concussion ni-l arată pe Will Smith revenind la dramă. Actorul îl interpretează pe neuropatologul imigrant Bennet Omalu, care, după examinarea unui fost jucător de fotbal american, îşi dă seama că acest sport violent poate cauza traume mortale creierului. Omalu nu vrea decât să fie un profesionist şi ducă o viaţă liniştită în America, după ce s-a născut într-o Nigerie decimată de războiul civil, dar va trebui să ia o grea decizie: să tacă sau să lupte împotriva Ligii Naţionale de Fotbal American, o instituţie gata de orice pentru ca descoperirea neuropatologului să nu fie făcută publică. Ignorat la Oscaruri, Concussion a încasat aproape 40 de milioane de dolari în SUA, la un buget de 35 de milioane.

Bunicul dezlănţuit/Dirty Grandpa
Robert De Niro revine la comedie cu Bunicul dezlănţuit, în care îl interpretează pe Dick, un veteran a cărui soţie tocmai a decedat. La înmormântare vine şi nepotul Jason (Zac Efron), iar Dick profită de situaţie ca să-i ceară să-l însoţească în Florida, punctul de pornire al unei călătorii pline de aventuri. În 2011 scenariul scris John M. Philips a apărut pe celebra listă neagră a scenariilor excelente, dar încă neproduse, de la Hollywood. Rolul titular a ajuns la Robert De Niro după ce Jeff Bridges şi Michael Douglas au fost luaţi în considerare de producători. În ciuda scenariului lăudat, criticii americani de film nu au fost încântaţi de dezlănţuirile lui De Niro, doar 8% dintre cronici fiind pozitive, conform Rottentomatoes.

Năzdrăvanii din pădure: Speriosul sperioşilor/Open Season: Scared Silly
Dacă primul film Open Season îi avea pe generic pe Martin Lawrence, Ashton Kutcher şi Gary Sinise, cea de-a patra parte a seriei nu prea se bucură de nume mari pe afiş, dar nici nu contează: micii spectatori români vor vedea aventurile din pădure exclusiv în versiune dublată. Legenda unui vârcolac furios ameninţă buna dispoziţie la o tabără de vară din pădure, ceea ce îi va face pe eroi să-şi înfrunte temerile, dar şi să dezlege misterul din spatele legendei.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Dirty Grandpa, Concussion, Open Season: Scared Silly

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 6 februarie 2016 13:53
Astept cu nerabdare sa vad filmul Concussion
xerses pe 6 februarie 2016 23:57
Ma tenteaza Dirty Grandpa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells