Premierele săptămânii 5-11 aprilie 2019

de Ştefan Dobroiu în 5 Apr 2019
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Primul weekend al lunii aprilie ne oferă doar trei premiere, dar numărul mic de filme noi lansate în cinematografe nu înseamnă neapărat că va urma o scădere în numărul de bilete vândute. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Shazam!
După Aquaman, Shazam este o nouă dovadă că studiourile Warner au înţeles de ce ar trebui s-o lase mai moale cu megaproducţiile bombastice cu supereroi. Cu un supererou mai puţin cunoscut, Shazam! combină eficient umorul şi un emoţionant mesaj pro-familie pentru a-şi captiva publicul cu povestea sa parţial inspirată din Aladin ("diamantul neşlefuit") şi Big/Vreau să fiu mare (1988). Îl vedem pe descurcăreţul Billy (Asher Angel), un puşti care tot fuge de la asistenţii parentali, primindu-şi extraordinarele puteri de la un vrăjitor matusalemic pentru a lupta împotriva celor şapte păcate capitale eliberate în lume de antagonistul filmului (Mark Strong).

Poate că Shazam! nu o să-ţi ia ochii cu efectele speciale, dar cu greu poţi găsi o producţie cu supereroi mai educativă, ceea ce face premiera de vineri un film foate potrivit pentru întreaga familie.

Pet Sematary/Cimitirul animalelor
O nouă ecranizare lăudată după Stephen King, Pet Sematary întregeşte o foarte binevenită revenire în atenţie a autorului, după It şi serialul Castle Rock. Povestea unei familii care se mută într-o casă înconjurată de copaci în statul american Maine va avea parte de o schimbare de direcţie terifiantă atunci când motanul familiei este călcat de maşină şi îngropat pe un străvechi teritoriu indian. După revenirea acestuia la viaţă, tatăl Louis (Jason Clarke) ia o decizie care se va dovedi de rău augur.

În ciuda unor trailere care dezvăluie prea mult din poveste, acest horror merită toată atenţia mai ales datorită modului cum ne foloseşte sentimentele pentru animalele de companie şi membrii familiei pentru a ne face să ne identificăm cu protagoniştii.

Tea Pets/Jack și figurinele fermecate
O animaţie destinată celor mai mici membri ai familiei (lansare exclusiv în versiune dublată), Tea Pets se inspiră consistent din franciza Toy Story pentru a ne spune povestea figurinelor fermecate dintr-un magazin de ceai. Deşi par neînsufleţite când oamenii sunt în preajmă, ele capătă viaţă imediat ce rămân singure. În centrul atenţiei este Jack, care suferă pentru că nu se bucură de principala calitate a celorlalte figurine, aceea că-şi schimbă culoarea atunci când se toarnă ceai fierbinte pe ele. Pentru a-şi rezolva acest neajuns, Jack se aruncă în aventura vieţii sale...

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Pet Sematary, Shazam!, Tea Pets

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gabriel56 pe 6 aprilie 2019 17:30
pai marvel lanseaza filme cam la 3ani, deci ar trebui gardieni galaxiei 3 si strange 3 sa vina in 2020

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells