Premierele săptămânii 31 ianuarie - 6 februarie 2014

de Ştefan Dobroiu în 31 Ian 2014
Află ce-i de văzut pe marile ecrane din ţară în acest weekend!

Patru filme în premieră ne atrag atenţia în următoarea săptămână. Află din rândurile de mai jos recomandările Cinemagia şi consultă programul cinematografelor pentru a vedea cum (şi mai ales dacă) strecori o vizită la cinema în planurile tale de weekend.

Legenda lui Hercule/The Legend of Hercules
Kellan Lutz (din saga Amurg) are o şansă la celebritate în Legenda lui Hercule, un film semnat de Renny Harlin, cu forţosul actor preschimbat ca prin minune din vampir în semizeu titular. În Grecia antică, o regină cade pradă dorinţei lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui să-l răstoarne pe regele tiranic şi să readucă pacea într-un ţinut plin de probleme. Dar prinţul, Hercule, nu are habar de obârşia sa zeiască şi vrea un singur lucru: iubirea lui Hebe, prinţesa din Creta, promisă chiar fratelui lui Hercule. Când eroul află ce responsabilitate îi stă pe umeri, trebuie să aleagă: va fugi alături de dragostea lui sau va lupta pentru a-şi împlini destinul? Să nu ne aşteptăm la mari asemănări între biografia de pe ecran a eroului şi ce am citit noi în Legendele Olimpului...

Tokarev
Nicolas Cage într-un nou film de acţiune, proiectat în premieră mondială în România. Cage este Paul Maguire, un fost infractor de origine irlandeză care dă piept în piept cu mafia rusească după ce fiica sa e răpită de gangsteri ruşi. Nu este prima oară când Cage luptă singur împotriva tuturor, dar de această dată este înconjurat de Rachel Nichols, Peter Stormare şi Danny Glover. Titlul vine, desigur, de la pistolul semi-automat Tokarev, creat în anii '30 şi renumit pentru designul simplu, putere şi acurateţe.

Justin Bieber's Believe
Recunoştem: am fredonat de câteva ori hitul lui Bieber "Baby", dar de atunci puştiul a ieşit complet de pe harta noastră muzicală (a reintrat pe uşa tabloidă, după arestarea de săptămâna trecută). Este clar că nu suntem "în target", dar cu siguranţă este un public în România care va profita de accesul total în culisele turneului mondial al lui Justin Bieber, Believe. Spectatorii au ocazia să vadă nu doar cum a fost organizat turneul, ci şi cum arată viaţa lui Justin Bieber în afara scenei. Având în vedere că Justin Bieber aşteaptă decizia Casei Albe în ceea ce priveşte posibila sa expulzare din Statele Unite, după ce mai mult de 100.000 de oameni au semnat o petiţie împotriva dreptului de muncă al canadianului în SUA, poate e o idee bună să aruncăm o privire într-o perioadă fructuoasă din viaţa controversatului cântăreţ.

În mijlocul pustiului alb/Into the White
După iarna de afară, ne confruntăm cu ea şi în sala de cinema şi ne reîntâlnim cu Rupert Grint, britanicul devenit celebru după interpretarea lui Ron în seria Harry Potter. Suntem la începutul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar deasupra Norvegiei o grea bătălie se dă în înaltul cerului: două avioane, unul britanic, celălalt german, se prăbuşesc într-un ţinut izolat. Coincidenţa face ca piloţii goniţi de gerul năprasnic să caute adăpost în aceeaşi colibă. Războiul i-a transformat în inamici, dar provocările situaţiei lor îi vor obliga să colaboreze pentru a supravieţui. Într-o vreme când războiul este prezent în atâtea locuri pe glob, Into the White subliniază foarte clar cât de detaşaţi sunt cei care iau deciziile de cei ce trebuie să le ducă la îndeplinire...

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Nicolas Cage, Kellan Lutz, Justin Bieber, Rupert Grint, The Legend of Hercules, Tokarev, Justin Bieber's Believe, Into the White

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 31 ianuarie 2014 10:35
Numa "rahat" saptama asta.
olteanubr pe 31 ianuarie 2014 13:00
Asteapta putin ca urmeaza sa apara The Avengers partea a 7-a, in care iron man si captain america devin homosexuali
fendal pe 31 ianuarie 2014 13:05
:)))
AndreBlack pe 31 ianuarie 2014 11:51
Doar Tokarev .
DeadSea07 pe 31 ianuarie 2014 14:08
Saptamana cea mai proasta ...
Nimicdinceparafi pe 31 ianuarie 2014 18:44
La ce vreme e afara ,o saptamana cinematografica pe masura.Cred ca de-aia au si bagat distribuitorii filmele astea la inaintare.:)
DeadSea07 pe 1 februarie 2014 15:34
asa cred si eu :)
Macabru pe 31 ianuarie 2014 17:04
The Legend of Hercules - un fel de Immortals, o mare dezamagire (cu toate ca sunt sigur ca nimeni n-avea asteptari de la el), Tokarev - inca un film mediocru de duzina marca Nicholas Cage, Justin Bieber's Belive - o sa rupa topurile cu incasarile lui de miliarde de dolari ( NOT !!! ) si Into the White - mai bine nu. In concluzie, saptamana asta seriale la greu.
Macabru pe 31 ianuarie 2014 17:08
PS: Acum vad la "Actori populari", mai jos.. BIANCA DRAGUSANU prima si apoi Jason Statham etc etc.. 1, 2, 3 si: hahahahahaha !!
Macabru pe 31 ianuarie 2014 18:21
@Bayard, inteleg asta, dar totusi, de unde si pana unde s-o incadrezi pe botoxata/siliconata aia la "rangul" de ACTORI populari? Pentru tipa asta exista CanCan si Click, in niciun caz Cinemagia.. Nu are ce cauta aici !! Simplu.
MikkaelWolfganger pe 31 ianuarie 2014 22:36
Justin Bieber's Believe FTW!Nu ma duc la cinema,dar sunt croit sa il trag de pe net si sa ma uit la el cand va aparea in conditi cel putin decente.
spiritul pe 1 februarie 2014 00:27
De pe lista asta imi place doar "Legenda lui Hercule". Abia astept sa il vad. In rest,slabut.
Sorin87 pe 1 februarie 2014 17:46
The Legend of Hercules astept sa il vad
yukkio pe 2 februarie 2014 16:08
singurul film pe care astept sa il vad este the legend of hercules
ionutzoo7 pe 2 februarie 2014 23:30
Into the White e cu siguranta cel mai bun.Un film care,desi nu are nume mari pe afis,are substanta.Recomand.
alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2014 19:45
Serios, iar Bieber?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells