Premierele săptămânii 28 aprilie - 4 mai 2017

de Ştefan Dobroiu în 28 Apr 2017
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Puţine sunt filmele care îndrăznesc o premieră între doi coloşi precum Furios şi Iute 8, devenit între timp filmul cu cel mai bun debut din toate timpurile în România (366.000 de spectatori), şi Gardienii Galaxiei Vol. 2. Asta nu înseamnă că în weekend-ul prelungit de 1 mai nu avem oportunităţi de distracţie în cinema. Iată mai jos recomandările noastre.

Pe lângă filmele recomandate, bucureştenii pot vedea în sâmbătă, 29 aprilie, la cinema Elvira Popescu, documentarul Dincolo de zona de confort - Marina Abramovic în Brazilia, despre o încercată călătorie a celebrei artiste aflate în căutarea retrezirii spiritului creator.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Complet străini/Perfetti sconosciuti
Al doilea cel mai popular film italian al anului trecut, această comedie dramatică în regia la Paolo Genovese porneşte de la o premisă mai mult decât ofertantă: în timpul unei cine împreună, mai mulţi prieteni joacă un alt fel de joc de tipul "adevăr sau provocare", luând decizia de a pune telefoanele în centrul mesei şi de a citi şi asculta în comun toate mesajele şi apelurile. Evident, iniţiativa va provoca o mulţime de rupturi şi certuri, dar va discuta şi pe seama faptului că fiecare dintre noi avem secrete pe care nu le-am împărtăşi nici măcar celor mai apropiaţi oameni din jur. Nici omniprezenţa comunicării şi lipsa de intimitate nu scapă nediscutate în acest film în care joacă unii dintre cei mai populari actori italieni ai momentului.

Obsesia trecutului/Unforgettable
După debuturi interesante şi proiecte populare, atât Katherine Heigl cât şi Rosario Dawson s-au trezit împinse în afara reflectoarelor Hollywood-ului. Ele încearcă să revină în atenţie cu acest thriller, despre două femei disperate să-şi recupereze sau să-şi câştige viaţa perfectă. Heigl este Tessa, recent divorţată de David (Geoff Stults) şi foarte nemulţumită când află că acesta se va căsători cu Julia (Dawson), noua lui iubită. Curând, Tessa pare a nu se da înapoi de la absolut nimic pentru a o înlătura pe Julia, iar aceasta va trebui să se arunce într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru a-şi apăra căsnicia mult visată. Criticii s-au grăbit să facă glume pe seama titlului, care nu garantează deloc că spectatorii nu vor uita acest thriller domestic, dar verdictul a fost că distribuţia atractivă salvează în parte filmul.

Bărzoiul Richard/Richard the Stork
Cei mai mici dintre spectatori au toate şansele să aprecieze această animaţie care îi va învăţa beneficiile perseverenţei. În centrul atenţiei este Richard, un pui de vrabie adoptat şi crescut de o familie de berze. Convins că şi el este barză, Richard trăieşte o mare dramă atunci când vine toamna şi toată lumea îi spune că nu-şi va putea urma familie în migraţia pentru iernare. Doar că micul Richard nu se va lăsa învins atât de uşor şi va găsi soluţii insolite pentru a compensa inabilitatea sa de a zbura pe distanţe lungi. Un film despre curaj şi prietenie, dar şi despre refuzul de a accepta un "nu", Bărzoiul Richard e o idee bună pentru a petrece timp la cinema alături de cei mai mici membri ai familiei.

O cronică, aici.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Richard the Stork, Unforgettable, Perfetti sconosciuti, Fast & Furious 8, Guardians of the Galaxy Vol. 2, The Space in Between: Marina Abramovic and Brazil 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius7x pe 29 aprilie 2017 13:00
Pacat ca tocmai in acest weekend nu s-a lansat un film comercial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells