Premierele săptămânii 25 septembrie - 1 octombrie 2015

de Ştefan Dobroiu în 25 Sep 2015
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

După orgia cinematografică de săptămână trecută (un număr record de şapte premiere), în acest weekend ne aşteaptă pe ecrane doar trei titluri. Iată-ne mai jos recomandările.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Internul/The Intern
Parte comedie cu angajaţi, parte dramă de familie, filmul legendarei Nancy Meyers ni-l arată pe Robert De Niro în formă bună, de această dată făcând echipă cu simpatica Anne Hathaway. Premisa filmului este cât se poate de ofertantă: un program de stagiatură pentru seniori face ca septuagenarul Ben (De Niro) să ajunge să lucreze într-o extrem de tânără companie de comerţ online. Evident că e loc pentru ceva conflict între generaţii, dar premiera de vineri se concentrează mai degrabă pe colaborare decât pe sublinierea diferenţelor între cele două grupe de vârstă. Noi spunem că The Intern este unul din acele filme foarte rare la care te poţi duce şi cu prietenii şi cu iubitul/iubita, dar şi cu părinţii.

Cronica noastră, aici.

American Ultra: Agent descoperit
Kristen Stewart şi Jesse Eisenberg fac din nou echipă (după Adventureland) în această trăsnită comedie despre Mike, un pierde-vară a cărui viaţă este dată peste cap de o descoperire neaşteptată: Mike este rezultatul unei operaţiuni CIA destinate să "presare" pe întreg teritoriul SUA agenţi letali, "în adormire", care n-au habar de aptitudinile lor ieşite din comun. Împreună cu iubita lui Phoebe, Mike se va trezi ţinta unui atac destinat să-l elimine, doar că este gata de orice pentru a rămâne în viaţă. Şi iată cum o comedie cu pierde-vară se îmbină cu filmul de acţiune plin de explozii, urmăriri şi lupte corp la corp. Rezultatul, de azi pe ecrane.

Autoportretul unei fete cuminţi
Ana Lungu îşi face debutul în lungmetraj cu această poveste despre maturizarea şi emanciparea Cristianei (Elena Popa), o tânără de 30 de ani care, după ce părinţii se mută din apartament, se bucură de o mult-dorită libertate, numai că nu prea ştie cum să se folosească de ea. Lansat în ianuarie, în selecţia festivalului de la Rotterman, Autoportretul este o dramă sensibilă şi inteligentă despre conformism, autodescoperire şi răzvrătire.

Cronica noastră, aici.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

The Intern, Autoportretul unei fete cuminţi, American Ultra

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius7x pe 25 septembrie 2015 17:53
Cea mai interesanta e doar a 4-a, avanpremiera "The Martian"
Theodor2011 pe 25 septembrie 2015 22:15
The Intern este cu siguranta cel mai interesant. Datorita distributiei cu Anne Hathaway si Robert De Niro. Anne Hathaway arata superb in filmul asta. Inca nu l-am vazut dar se vede ca arata bine din poze si trailer.
unkn0wn pe 26 septembrie 2015 02:02
Filmele cu R. de Mos Niro cred ca bat toate audientele. @boring.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells