Premierele săptămânii

de Ştefan Dobroiu în 19 Apr 2013
Află ce-i de văzut pe marile ecrane din ţară în acest weekend!

Film premiat la Cannes, răbufniri ale lui Colin Farrell, parodie în care Lindsay Lohan se face iar de râs, thriller cu Halle Berry şi revenirea pe marile ecrane, într-un rol principal, a iubitei Stela Popescu. Iată ce se poate vedea în acest weekend pe marile ecrane, weekend în care distribuitorii de film par a fi programat cam tot ce nu ar fi putut face faţă lui Iron Man 3, aşteptat în cinematografe de weekendul viitor, inclusiv pe ecranul IMAX.

Scary Movie 5
Nu a fost deloc bine primit de critică, dar parodiile nu sunt în general genul favorit al criticilor. Cea de-a cincea parte a popularei francize parodiază filme precum Activitate paranormală, Mama, Sinister, The Evil Dead şi Black Swan, abordând astfel zona horror-thriller cu glumele lor fără perdea. Dacă Anna Faris nu se mai întoarce în rolul care a făcut-o celebră, alţi actori ai francizei au ales să nu se îndepărteze de sequel şi pot fi văzuţi alături de mai cunoscuţii Charlie Sheen, Lindsay Lohan (foto), Heather Locklear, Mike Tyson şi Snoop Dogg.

Mamaia
Revenirea Stelei Popescu pe marele ecran după o perioadă atât de lungă nu poate decât să ne bucure. Cine ştie, poate că popularitatea actriţei va atrage în cinematografe şi seniorii, nostalgici după lunga perioadă în care cupletele cu Stela Popescu şi Alexandru Arşinel erau unele din puţinele ocazii de amuzament. Mamaia este Matilda, o femeie în vârstă nevoită să țină piept unui afacerist feroce, un rechin imobiliar care încearcă să pună mâna pe mansarda ei. Matilda va trebui să fie foarte creativă în felul în care își apără proprietatea, pentru că afaceristul (Valentin Teodosiu) şi fiii săi nu se vor da în lături de la nimic ca să le izbutească planurile.

Dead Man Down
O combinaţie inedită: Colin Farrell şi Noomi Rapace, una dintre cele mai dorite actriţe de la Hollywood. Cei doi sunt Victor şi Beatrice, el mâna dreaptă a unui temut gangster din New York (Terrence Howard), iar ea una dintre victimele acestuia. Intâi prin seducție și apoi prin șantaj, Beatrice îl convinge pe Victor să o ajute să se răzbune pe omul care i-a dat viaţa peste cap. Regizor este Niels Arden Oplev, regizorul seriei originale The Girl with the Dragon Tattoo, care a transformat-o pe Rapace într-un star mondial.

The Call/Apel de urgenţă
Halle Berry face echipă cu Abigail Breslin în acest thriller despre Jordan, o angajată a serviciului 911 (echivalentul lui 112 european), care primeşte un apel de la o adolescentă răpită. Ceva din modul în care tânăra a fost răpită i se pare extrem familiar, iar Jordan decide să se implice direct în operaţiunea de salvare. Regizor este Brad Anderson, regizorul cunoscut pentru thrillerul Maşinistul, care l-a adus pe Christian Bale în pragul colapsului fizic, după ce a slăbit aproximativ 30 de kilograme pentru a-i da viaţă lui Trevor, protagonistul bolnav de insomnie cronică.

The Hunt
O fericită reîntâlnire cu Mads Mikkelsen, interpretul villain-ului nostru favorit din seria James Bond, Le Chiffre, şi proaspăt lansat pe micile ecrane în rolul titular din serialul Hannibal. În The Hunt actorul îl intepretează pe Lucas, un cvadragenar care încearcă să-şi pună viaţa în ordine după un divorţ dureros. Însă o vorbă aruncată din întâmplare şi o mică minciună vor căpăta proporţii abracadabrante în acest film regizat de Thomas Vinterberg, punând pe jar micul orăşel al lui Lucas şi transformându-l pe acesta într-o ţintă a spaimelor celor din jur. Primul film danez în competiţia festivalului de la Cannes din 1998 încoace, The Hunt i-a adus lui Mikkelsen trofeul de interpretare al ediţiei de anul trecut a festivalului.

Exploreaza subiecte similare:

Scary Movie 5, Mamaia, Dead Man Down, The Call, The Hunt

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 19 aprilie 2013 12:28
Oblivion :)
Ovidiu239 pe 19 aprilie 2013 18:21
The Call e interesant. Si Scary Movie 5 e interesant, sunt curios ce va iesi.
Bayard pe 19 aprilie 2013 18:30
asa e primavara, mai nimic de vazut :)
AndreBlack pe 19 aprilie 2013 18:46
The Call , Dead Man Down si Scary Movie .
puffulette pe 21 aprilie 2013 14:14
Deabia astept Dead man Down si Scary movie in special
alex_il_fenomeno pe 30 mai 2013 14:32
Scary Movie 5 vreau sa urmaresc de mult :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells