Premierele săptămânii 22-28 decembrie 2017

de Ştefan Dobroiu în 22 Dec 2017
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Oricât de populare sunt comediile cu Owen Wilson şi oricât de atrase ar putea fi familiile de o animaţie pentru toate vârstele, sunt toate şansele ca pe primul loc în topul încasărilor acestei săptămâni cinematografice să se afle tot Star Wars: Ultimii Jedi, cea mai mare premieră a sfârşitului de an.

Lansat săptămâna trecută pe 187 de ecrane din ţară, Ultimii Jedi a încasat puţin peste trei milioane de lei, o scădere considerabilă de la cele aproape patru milioane de lei încasate de Star Wars: Trezirea Forţei în decembrie 2015. Chiar şi aşa, este cert că filmul va sfârşi într-un top 10 al anului, chiar dacă nu va întrece, poate, Furios şi iute 8.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Father Figures/Bastarzii
În penultimul weekend al anului facem loc comediei cu acest nou film cu Owen Wilson şi Ed Helms (din seria Marea mahmureală) pe afiş. Cei doi sunt Kyle şi Peter Reynolds, doi fraţi care află cu stupoare că tatăl lor nu a murit la scurt după ce s-au născut, aşa cum le-a zis toată viaţa mama lor (Glenn Close). Cei doi sunt şi mai surprinşi să afle că de fapt aceasta habar n-are cine le e tatăl, pentru că în tinereţe viaţa ei era un dezmăţ continuu. Cei doi fraţi încep o călătărie la capătul căreia speră să-şi identifice tatăl, dar pentru a ajunge acolo trebuie să întâlnească o mulţime de ciudaţi (J.K Simmons, Christopher Walken, Terry Bradshaw) care au trecut prin patul mamei lor. Faptul că cei doi fraţi au personalităţi foarte diferite şi că Peter îi poartă pică lui Kyle pentru stilul său de viaţă extrem de lipsit de griji va pune şi mai mult gaz pe focul comediei în acest debut în lungmetraj al regizorului Lawrence Sher.

Ferdinand
Mulţi dintre noi ştiu scurtmetrajul Disney din 1938 despre taurul care preferă să se bucure de mireasma florilor decât să provoace prăpăd. Iată că regizorul Carlos Saldanha (seria Ice Age) îi dedică un lungmetraj animat în care discută despre modul cum aparenţele înşeală şi despre cât de greu este uneori să decizi ceea ce vrei să faci în viaţă. În centrul atenţiei este din nou Ferdinand, taurul blând a cărui viaţă se dă peste cap când, înţepat de o albină, distruge totul în jur şi este imediat etichetat drept taur potrivit pentru corride. Cei mici vor învăţa că fiecare are dreptul să fie exact cum vrea, iar spectatorii adulţi se vor amuza la giumbuşlucurile amicilor lui Ferdinand, trei arici pe nume Una, Dos şi Cuatro.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Ferdinand, Star Wars: The Last Jedi, Father Figures, Owen Wilson, Ed Helms, Glenn Close

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells