Premierele săptămânii 20-26 iunie 2014

de Ştefan Dobroiu în 20 Iun 2014
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Un sfârşit de săptămână ce ne îmbie la cinema cu unul dintre cele mai aşteptate sequeluri animate din ultimul deceniu, dar şi o nouă reîntâlnire pe marele ecran a doi populari actori de comedie. Ne bucurăm şi pentru că apreciatul Victor Rebengiuc reapare într-un rol principal, după ce în 2013 impresiona în Câinele japonez. Iată recomandările Cinemagia cu privire la premierele săptămânii.

Consultă programul proiecţiilor de pe site pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de weekend şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul Cumpără bilet de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Cum să îţi dresezi dragonul 2/How to Train Your Dragon 2
Cum să îţi dresezi dragonul se lansa aproape pe furiş pe marile ecrane în 2010, devenind una dintre cele mai plăcute surprize cinematografice ale anului şi una dintre cele mai iubite animaţii. A venit vremea să vedem noile aventuri ale lui Sughiţ (Jay Baruchel), acum un tânăr şi inventiv războinic gata să exploreze lumea întreagă în zbor alături de iubitul său dragon Ştirbul. O descoperire extraordinară făcută de cei ameninţă să distrugă pacea din insula Berk şi pentru a restabili echilibrul Sughiţ trebuie să conducă o bătălie legendară. Ne aşteptăm ca sequelul să devină unul dintre marile succese ale acestei veri.

Pentru o cronică click AICI.

Din greşeală împreună/Blended
I-am mai văzut pe Adam Sandler şi Drew Barrymore pe ecran în Nuntă cu cântec/The Wedding Singer şi Mereu la prima întâlnire/50 First Dates. Aşa cum cei doi actori şi-au văzut de viaţă, şi personajele lor s-au maturizat, ei interpretând în Blended doi părinţi celibatari care, după ce au parte de o întâlnire pe nevăzute dezastruoasă, se pun de acord să nu se mai întâlnească niciodată. Însă fiecare pleacă într-o vacanţă cu copiii şi ajung să locuiască în acelaşi apartament luxos timp de o săptămână de safari în Africa. Ce ştim despre filmele lui Adam Sandler este acesta: criticii strâmbă din nas la premierele sale, dar publicul le adoră!

O poveste de dragoste, Lindenfeld
Cinema-ul românesc revine în atenţie datorită lui Radu Gabrea şi Victor Rebengiuc. După ce a impresionat în rolurile principale din Medalia de onoare şi Câinele japonez, Victor Rebengiuc îl interpretează pe Ulli Winkler, preşedintele unei mari companii din Frankfurt, care vede la televizor un reportaj despre un fost sat săsesc din Banat, Lindenfeld. Este chiar satul copilăriei lui Ulli, pe care a trebuit să-l părăsească în 1945, când mulţi locuitori, inclusiv părinţii săi şi Helga, iubita de atunci, au fost deportaţi în lagărele sovietice... Ulli este gata acum să înceapă o călătorie în stare să-l împace cu trecutul...

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

How to Train Your Dragon 2, Blended, O poveste de dragoste Lindenfeld

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 21 iunie 2014 22:45
How to Train Your Dragon 2 pt ca mi-a placut foarte mult primul film din 2010 si dupa review-uri, aceasta a 2-a parte se pare ca are toate sansele sa ia Oscarul pt cea mai buna animatie din 2014. Nu inteleg aprecierea generala a criticilor si nu numai pt mediocrul The Lego Movie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells