Premierele săptămânii 2-8 septembrie 2016

de Ştefan Dobroiu în 2 Sep 2016
Află ce-i de văzut în acest weekend pe marile ecrane!

Ieri am trecut în revistă toate cele 16 premiere ale lunii septembrie, iar astăzi vorbim pe larg de cele două filme noi din cinematografe. Chiar dacă este weekend-ul cu cel mai mic număr de premiere din septembrie, noile prezenţe din programul cinematografelor vor fi pe gustul celor mai mari categorii de public: familiile cu copii mai mici sau mai mari şi tinerii. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

The BFG/Marele Uriaş Prietenos
Puţini sunt cei mai pregătiţi decât Steven Spielberg să aducă pe ecrane o poveste care să-i captiveze şi inspire pe adulţi şi copii în egală măsură. Spielberg porneşte de la cartea omonimă a lui Roald Dahl, vândută în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume de la apariţia ei în 1982, pentru a spune o poveste despre prietenie, singurătate şi despre faptul că nu dimensiunile, ci inima şi gândurile bune contează. Adus atât în versiune subtitrată cât şi în versiune dublată, filmul ne arată cum Sophie, o mică orfană din Londra, este răpită de un uriaş şi dusă pe tărâmul acestuia. Sophie va descoperi curând că uriaşul (Mark Rylance, din The Bridge of Spies) este unul prietenos, dar şi că ceilalţi uriaşi de-abia aşteaptă să se înfrupte cu carne de om, plănuind să atace tărâmul oamenilor. Este începutul unei extraordinare aventuri pentru mica Sophie.

Collide/Coliziunea
După ce l-am văzut în mai multe hituri recente, de la Warm Bodies şi Mad Max: Fury Road la X-Men: Apocalypse, Nicholas Hoult încearcă să arate că poate ţine de unul singur pe umeri un film de acţiune. Actorul britanic este înconjurat de unele dintre cele mai celebre şi promiţătoare nume (Ben Kingsley, Anthony Hopkins, Felicity Jones) ale cinema-ului britanic pentru a spune povestea lui Casey, un fost infractor lăsat de meserie care trebuie să se întoarcă de partea greşită a legii pentru a obţine banii necesari salvării iubite sale (Felicity Jones, foarte aşteptată în Rogue One: A Star Wars Story). O extraordinară urmărire cu maşini şi o revenire a lui Hopkins la un rol asemănător cu celebrul Hannibal Lecter se numără printre atuurile acestui film de acţiune european.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Collide, The BFG

Alte știri din cinema

Cât de puternic este ciocanul lui Thor? Se pare că e comparabil cu o stea supernova

În mâinile lui Thor, Stormbreaker a reuşit să încaseze tot şocul celor şase Pietre ale Infinitului

Turn Up Charlie: cât de importantă este a doua şansă

Serialul Netflix cu Idris Elba şi Piper Perabo explorează capcanele faimei

Noul Mortal Kombat va avea un tip de umor asemănător celui din filmele Marvel

Afirmaţia îi aparţine scenaristului peliculei, Greg Russo

Deadpool ar putea fi singurul personaj X-Men transferat la Disney ce va scăpa de reboot

Filmele Deadpool au avut încasări globale însumate de peste 1,5 miliarde de dolari

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 3 septembrie 2016 09:03
As dori sa vad coliziunea....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells