Premierele săptămânii 2-8 iunie 2017

de Ştefan Dobroiu în 2 Iun 2017
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Primul weekend al lunii iunie ne oferă doar două premiere, dar acestea ar putea să-i satisfacă pe amatorii de distracţie la cinema, din două motive foarte simple: cifrele de box office ne arată că puţini români îi rezistă lui Dwayne Johnson (mai ales când e însoţit de Zac Efron) şi noi garantăm că nu ar trebui să-i rezişti lui Gal Gadot. Iată mai jos recomandările noastre.

Pe lângă premierele din cinematografe, clujenii au parte de astăzi de selecţia impresionantă (aproximativ 190 de lungmetraje) a celei de-a 16-a ediţii a festivalului Transilvania. Ieri am publicat lista completă a lungmetrajelor din selecţie, iar de mâine vom trece în revistă cele mai interesante titluri.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Wonder Woman
Exact când credeam că Zack Snyder şi echipa sa de la studiourile Warner nu mai sunt în stare să facă dreptate unui supererou DC, iată că o mână de femeie (regizoarea Patty Jenkins) face minuni cu cel mai popular nume feminin din panteonul supereroic DC: Wonder Woman beneficiază de interpretarea convingătoare a lui Gal Gadot pentru a prezenta captivant pe marile ecrane combinaţia de iscusinţă în luptă şi empatie pentru care supereroina a devenit atât de iubită, devenint unul dintre cele mai importanta personaje fictive din lupta pentru emancipare a femeilor. Fără să fie un film perfect, Wonder Woman te ţine în priză cu o istorie alternativă a Primului Război Mondial, conflagraţie în care o amazoană crescută pe insula Temiscira va avea un cuvânt greu de spus în ucigătoarele planuri uneltite din umbră de zeul războiului, Ares. Anul acesta ne vom mai întâlni o dată cu Wonder Woman în Justice League, din 17 noiembrie.

Cronica noastră, aici.

Baywatch
Când s-a anunţat că serialul Baywatch va avea parte de un remake pentru marele ecran, sprâncene nedumerite s-au ridicat pe întreg globul. Dacă Hollywood-ul nu învaţă din greşeli la fel de des pe cât ne-am fi dorit, măcar este atent la poveştile de succes şi cu Baywatch a încercat să reproducă performanţa 21 Jump Street, titlu reinterpretat în cheie comică. Dwayne Johnson îl interpretează pe Mitch, liderul echipei de salvamari din Emerald Bay, care trebuie să-l accepte în echipă pe imprevizibilul şi incontrolabilul Brody (Zac Efron), un înotător dublu medaliat la Jocurile Olimpice. Descoperirea că golful a devenit scena unui eficient trafic de droguri va deveni o nouă provocare pentru Mitch şi colegii săi.

Distribuţia este completată de Alexandra Daddario şi indianca Priyanka Chopra, tot mai cunoscută la Hollywood după apariţia sa în serialul Quantico. Criticii nu s-au grăbit să laude această resuscitare a Baywatch, iar încasările din primul weekend din Statele Unite s-au ridicat doar la 30 de milioane de dolari, mai puţin de jumătate din bugetul de producţie.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Baywatch, Wonder Woman, Gal Gadot, Justice League, Dwayne Johnson, Patty Jenkins, Zac Efron, Priyanka Chopra, 21 Jump Street

Alte știri din cinema

Coco, emoţionant până la lacrimi

Animaţia Pixar, ce se lansează astăzi în cinematografele noastre, este o aventură vibrantă, amuzantă, despre familie, unitate şi înţelegere

Comedia Mame bune şi nebune 2, o nouă perspectiva asupra Crăciunului

„Intenţia este aceea de a dărâma o parte din normele prin care ne torturăm spunându-ne că nu suntem mame suficient de bune”, spune producătoarea filmului

Policierul Les Petits Meurtres d’Agatha Christie, la TV5Monde

Noua serie va avea patru episoade și va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 22:00

S-a stins vulcanul Stela Popescu

A devenit o prezenţă indispensabilă în serile de voie-bună pe care ni le dăruia săptămânal televiziunea, strecurate abil şi curajos prin potopul de emisiuni „pe linie”, la începutul anilor 1970

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells