Premierele săptămânii 18-24 iulie 2014

de Ştefan Dobroiu în 18 Iul 2014
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Sfârşitul de săptămână vine cu trei premiere foarte diferite, care ne-ar putea face să uităm că niciun blockbuster nu se lansează în această vineri. Avem comedie fără... haine cu Jason Segel şi (mai ales) Cameron Diaz, o nouă aventură animată cu Stropi, eroul din Planes, dar şi o sângeroasă poveste de răzbunare în pur spirit european. Iată mai jos recomandările Cinemagia.

Poţi consulta programul proiecţiilor de pe site pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de weekend şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Sex Tape
După ce au dovedit că trec testul la chimie în Bad Teacher, Cameron Diaz şi Jason Segel îi interpretează pe Annie şi Jay, doi soţi care, printre atâtea obligaţii şi probleme, au trecut cu vederea momentele fierbinţi petrecute împreună şi nici nu-şi mai amintesc când au făcut ultima oară sex. Dar nu e nicicând prea târziu pentru o recuperare! Doar că fişierul video cu acrobaţii sexuale înregistrat de Jay şi Annie pentru a face lucrurile mai interesante se sincronizează ca prin minune pe mai multe iPad-uri pe care eroii le dau cadou de Crăciun. Pentru a scăpa de o umilire publică, ei vor fi nevoiţi să localizeze/fure/sustragă/descopere toate gadget-urile, aruncându-se într-o noapte plină de aventuri şi răsturnări de situaţie. O ocazie de a o vedea pe Cameron Diaz mergând pe urma lui Jennifer Aniston şi a "destrăbălării" ei din Şefi de coşmar!

O cronică a filmului AICI.

Avioane: Echipa de intervenţii/Planes: Fire & Rescue
Anul trecut Avioane/Planes a fost văzut de 92.000 de spectatori în România şi cu siguranţă cei mai mici dintre ei aşteaptă noile aventuri ale lui Stropi. Aflăm cu părere de rău că motorul eroului a suferit daune grave şi că nu va mai putea concura în curse! La început pare că lumea s-a sfârşit pentru vajnicul Stropi, dar el îşi dă seama curând că nu are niciun rost să dispere, pentru că iniţiativa, curajul său şi exemplul pozitiv dat celor din jur pot în continuare schimba lumea! Împreună cu o trupă de trăsniţi, eroul se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit...

O cronică a filmului AICI.

În ordinea dispariţiei/Kraftidioten
Despre filmul lui Hans Petter Moland, extrem de bine primit la festivalul de la Berlin, cei de la Indiwire au scris că este "un amestec norvegian de Fargo, Taken şi Şapte psihopaţi şi-un câine". Cu greu se poate găsi o descriere mai incitantă pentru această readucere în atenţie a lui Stellan Skarsgård, care îl interpretează pe Nils, tăcutul şofer al unei impozante autoutilitare de deszăpezire, care se aruncă într-un spirală a răzbunării când descoperă că fiul i-a murit din cauza unei supradoze. Doar că Nils nu crede o iotă din raportul poliţiei şi este convins că fiul său a fost ucis! Eficient şi crud, bărbatul nu se va da în lături de la nimic, lăsând în urmă bălţi de sânge, pentru a face lumină în acest mister care i-a distrus familia... În ordinea dispariţiei dovedeşte că între filmul de public şi cel de festival nu trebuie să fie o diferenţă ca de la cer la pământ.

O cronică AICI.

Care crezi că e cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Sex Tape, Planes: Fire & Rescue, Kraftidioten, Cameron Diaz, Jason Segel, Stellan Skarsgård

Alte știri din cinema

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Mary & George: un penis, o orgie sau o trădare pe minut

Serialul disponibil pe Sky Showtime aruncă o privire ireverenţioasă spre aristocraţia britanică de la 1600

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Alexys01 pe 20 iulie 2014 14:09
Sex Tape suna amuzant,desi va fi ciudat sa nu-l vad pe Jason interpretandu-l pe Marshall...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells