Premierele săptămânii 18-24 decembrie 2015

de Ştefan Dobroiu în 18 Dec 2015
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Nu încape nicio îndoială că sfârşitul anului stă sub semnul Forţei imaginate de George Lucas şi folosite din nou de J.J. Abrams. După ce în primele două weekend-uri ale lunii cinematografele ne-au oferit nu mai puţin de şase premiere, de astăzi numai un cocoşel viteaz îndrăzneşte să îi ţină piept lui Han Solo.

Amatorii de cinema românesc pot merge la a zecea ediţie a Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenţi, găzduit de Cinemateca Eforie. În program titluri precum Bucureşti NonStop, Autoportretul unei fete cuminţi, Alt Love Building, Lumea e a mea şi Poveste de dragoste.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Star Wars: Trezirea Forţei
Este filmul pentru care Disney ar fi putut să nu cheltuiască nici măcar un cent cu promovarea, dat fiind că poate niciun film din acest deceniu nu a fost aşteptat cu mai mare nerăbdare de mai multe generaţii de fani ai aventurilor dintr-o îndepărtată galaxie adusă pe ecrane de George Lucas în 1977. Deşi nouă ni s-a părut că J.J. Abrams a preferat să calce pe teren sigur şi să folosească exact aceleaşi ingrediente ale primei trilogii, Trezirea Forţei este spectaculos, are ritm, energie şi umor şi cu siguranţă nu îi va dezamăgi pe cei care şi-au luat bilete încă de acum câteva luni, în dorinţa de a fi prezenţi la primele proiecţii din lume ale acestui bockbuster absolut al lui 2015. Noi am fost cuceriţi de chimia excelentă dintre noile personaje Rey (Daisy Ridley) şi Finn (John Boyega), dar şi intensitatea cu care Adam Driver îl interpretează pe villain-ul noii trilogii, Kylo Ren.

Cronica noastră, aici.

Toto, cocoşelul cel viteaz/Valiant Rooster
Copiii prea mici să vadă Star Wars: Trezirea Forţei (filmul este prezent pe ecrane şi în versiunea dublată) ar putea învăţa despre curaj şi responsabilitate cu animaţia Toto, cocoşelul cel viteaz. Un cocoşel visător şi ambiţios, Toto ar vrea să dea lovitura la următorul campionat de lupte de cocoşi din sat. Complet neantrenat, Toto va trebui să-şi dovedească priceperea în ring mult mai repede decât s-ar fi aşteptat, când soarta fermei sale depinde de rezultatul meciului cu un inamic redutabil, extraordinarul şi puternicul Bankivoide. Toto are doar puţin tim pentru a se pregăti de luptă, dar împreună cu prietenii săi de la fermă este gata să nu irosească nici măcar o secundă pentru a face impresie.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Valiant Rooster, Alt Love Building, Bucureşti NonStop, Autoportretul unei fete cuminţi, Lumea e a mea, poveste de dragoste, George Lucas, J.J. Abrams, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius7x pe 18 decembrie 2015 15:47
Pacat ca nu-s nicaieri si alte premiere decat SW. Chiar as fi vrut sa vad un alt film, eventual si fara aglomeratie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells