Premierele săptămânii 16-22 decembrie 2016

de Ştefan Dobroiu în 16 Dec 2016
Află ce-i de văzut pe ecrane în acest weekend!

Puţine sunt filmele care îndrăznesc să ţină piept unei producţii Star Wars, prin urmare weekend-ul acesta ne aşteaptă doar trei premiere în cinematografe. Interesant este faptul că ambele filme care înfruntă popularitatea universului creat de George Lucas sunt animaţii. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Rogue One: A Star Wars Story/Rogue One: O poveste Star Wars
Cu siguranţă cel mai aşteptat film al lunii, Rogue One este o surpriză plăcută care dovedeşte că pariul extinderii universului Star Wars a fost câştigat de compania Disney. Cunoaştem deja deznodământul aventurii lui Jyn Erso (Felicity Jones) şi al bandei sale de rebeli hotărâţi să sacrifice totul pentru a fura planurile Stelei Morţii, dar iată că Gareth Edwards se îndepărtează întrucâtva de spiritul Star Wars şi aduce pe ecrane un adevărat film de război. Evident, nu lipsesc interpretările exagerate, extratereştrii fistichii, androizii şi călătorii pe diverse planete, dar combinaţia lor nu distrage atenţia de la faptul că Rogue One este unul dintre cele mai dure filme Star Wars. De văzut pe un ecran cât mai mare.

Cronica noastră, aici.

Sing/Hai să cântăm!
Dacă Disney a oferit Zootopia, Illumination Entertainment, compania din spatele succeselor Despicable Me, oferă Sing, care porneşte de la o premisă similară: o lume populată de animale. Dar în centrul atenţiei este de această dată nu o investigaţie, ci un extraordinar concurs de talente. În centrul atenţiei se află Buster Moon, un urs koala care, îndurerat că teatrul său nu se mai bucură de popularitatea de odinioară, vrea să reatragă publicul organizând un concurs ce ar trebui să aducă pe scenă amatorii cu cele mai bune voci din oraş. Nici distribuţia nu duce lipsă de voci cunoscute: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon şi Scarlett Johansson sunt doar trei dintre celebrităţile de pe afiş.

Cronica noastră, aici.

La tortue rouge/Ţestoasa Roşie
Este fără îndoială una dintre cele mai bune animaţii ale anului şi diametral opusă faţă de animaţia de studio mare, al cărei scop, de obicei, este să folosească cât de cât inedit o reţetă familiară şi să câştige cât mai mulţi bani. Regizată de olandezul Michael Dudok de Wit şi produsă la studioul Ghibli al lui Hayao Miyazaki, Ţestoasa roşie ne arată un bărbat naufragiind pe o insulă pustie. Încercările sale de a naviga pe o plută realizată din tulpini de bambus se transformă în eşecuri din cauza unei ţestoase roşii pe care eroul o va şi prinde la un moment dat. Regretul cruzimii sale va avea un efect neaşteptat. Un film fără nicio replică.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Rogue One: A Star Wars Story, Sing, La tortue rouge

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells