Premierele săptămânii 14-20 aprilie 2017

de Ştefan Dobroiu în 14 Apr 2017
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Este weekend-ul Sărbătorilor de Paşti, ceea ce afectează atât programul cinematografelor, cât şi oferta de premiere: doar două filme noi pe marile ecrane. În acelaşi timp, aceste două filme aduc în discuţie ideea de familie, nu neapărat tradiţională, dar gata să facă totul pentru ca membrii ei să se simtă în siguranţă. Iată mai jos recomandările noastre.

Citeşte şi despre şapte blockbustere pe care noi le aşteptăm vara aceasta pe marile ecrane.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Jaf cu stil/Going in Style
Oare când o să mai vedem o comedie de acţiune cu trei actori principali a căror vârstă însumată ajunge la 246 de ani şi sunt toţi câştigători de Oscar? Probabil nu prea curând şi poate de aceea ar fi o idee bună să mergi la cinema pentru a vedea comedia cu pensionari puşi pe jefuit bănci Going in Style.

Remake al unui film din 1979, premiera îi are în rolurile principale pe Michael Caine, Alan Arkin şi Morgan Freeman şi adaptează subiectul original la realităţile financiare ale mileniului trei: când Joe, Willie şi Al, toţi la pensie şi prieteni foarte vechi, îşi pierd economiile din cauza unor tertipuri financiare, soluţia pare complet în contratimp cu vârsta şi junghiurile şi beteşugurile eroilor: jefuirea băncii care le-a îngheţat economiile. Evident, misiunea nu este deloc uşoară, iar "antrenamentele" şi pregătirile se vor dovedi ocazii excelente pentru a sublinia o altă idee de bază a scenariului, pe lângă protejarea familiei: vârsta este doar un număr.

Un interviu cu cei trei actori principali, aici.

The Boss Baby: Cine-i şef acasă?
Această animaţie pentru întreaga familie are una dintre cele mai trăsnite premise văzute în ultima vreme la cinema: eroul titular are înfăţişarea unui bebeluş, dar minte şi voce de om mare şi, mai mult de atât, o misiune extrem de importantă: să afle de ce căţeii sunt mai iubiţi în ultima vreme decât bebeluşii. Agent al Baby Corporation, eroul se infiltrează în familia a doi angajaţi de la compania Puppy Co., doar că printre provocări se numără şi cooptarea în luptă a lui Tim, fiul de şapte ani al celor doi soţi. Gelos nevoie mare pe noul membru al familiei care acum se bucură de toată atenţia, Tim se va lăsa greu convins să ajute la neliniştitoarea întrebare despre căţei şi bebeluşi. Când eroii descoperă planurile malefice al directorului Puppy Co., misiunea se va transforma într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte.

Poţi afla din cronica noastră dacă animaţia care lasă loc şi pentru un sequel este potrivită pentru cel puţin două generaţii din familia ta.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Going in Style, The Boss Baby

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius7x pe 15 aprilie 2017 17:22
Asteptam ziua de luni sa vedem Fate of the Furious ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells