Premierele săptămânii 11-17.05.2012

de Ştefan Dobroiu în 11 Mai 2012
Premierele săptămânii 11-17.05.2012

Jason Statham se dezlănţuie din nou, ca şi Jojo! Săptămâna aceasta avem de-a face cu film de acţiune, comedie românească, dar şi cu o avalanşă de bebeluşi. Află în materialul de mai jos ce poţi vedea pe marile ecrane în weekend, dar şi care sunt cele două avanpremiere ale săptămânii. Ca să strecori o vizită la cinema în programul (sperăm încărcat şi distractiv) de weekend, consultă programul cinematografelor.

Sunt toate şansele ca Jason Statham să fie cel mai "lipicios" în acest weekend, cel mai recent action al său, Safe, dezlănţuindu-se de vineri pe ecrane. În vizor este Luke, un mare specialist în arte marţiale care, după ce mafia rusească îi ucide familia, crede că nu mai are pentru ce trăi: de fiecare dată când se ataşează de cineva, mafia va interveni. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia şi o ajută să scape. Doar că Mei e un pion important în lumea răufăcătorilor din New York, iar decizia de a o apăra îl aruncă pe Luke într-un adevărat război între mafie, triadele chinezeşti şi poliţiştii corupţi. Aşteaptă-te la explozii, urmăriri, dar şi luptele corp la corp la care Jason Statham este atât de priceput.

Pentru cuplurile care se gândesc să facă (sau să nu facă) un copil, poate că Friends with Kids/Prieteni cu copii va fi o alegere inspirată pentru petrecerea a două ore în răcoarea unei săli de cinema. Dacă ţi-e teamă că un copil o să-ţi dea viaţa peste cap, ei bine, poate să-ţi fie teamă în continuare, pentru că exact aşa se şi întâmplă, iar Jason (Adam Scott) şi Julie (Jennifer Westfeldt) sunt cea mai bună dovadă: deşi nu simt o mare atracţie unul pentru celălalt, cei doi decid să aibă un copil, mai ales că toţi prietenii lor şi-au încercat deja puterea cu paternitatea. Acum întrebarea care se pune e cum vor reuşi ei, împărtăşind o legătură atât de profundă, să aibă relaţii pe cont propriu.

Cea de-a treia premieră a săptămânii este S-a furat mireasa, o nouă comedie MediaPro regizată de Jesús del Cerro, care, cu o nouă premieră în fiecare an, se anunţă la fel de prolific ca Woody Allen! Nina (Jojo) este o fostă Miss Bârlad, acum şomeră. Sătulă de sărăcie, femeia are o idee cu totul şi cu totul sărită de pe fix: să fure mireasa unei nunţi de interlopi şi să ceară o răscumpărare în stare să-i ofere un trai mai bun. Partea proastă în tot acest plan atât de "bine" pus la punct este faptul că mireasa nu vrea să se întoarcă la soţul ei grosolan şi ignorant, ceea ce îi cam strică apele Ninei.

Nu se lansează în acest weekend, ci miercurea viitoare, dar poate ar fi o idee să ai în vedere şi cele două avanpremiere ale săptămânii. Sunt două filme, zicem noi, aşteptate. Dark Shadows/Umbre întunecate îi aruncă pe acelaşi afiş, pentru a şaptea oară, pe Johnny Depp şi Tim Burton, iar din distribuţie mai fac parte Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer şi Eva Green. Depp este Barnabas, un playboy al secolului 18 transformat în vampir (şi îngropat de viu) de către o vrăjitoare căreia i-a frânt inima. Eliberat două secole mai târziu, Barnabas îşi va găsi frumosul conac în ruină, locuit de descendenţii săi, fiecare cu problemele lui. Vampirul vrea să-i ajute, dar se va lovi de un obstacol neaşteptat...

Tot de miercuri vei putea vedea şi Dictatorul, noua comedie a lui Sacha Baron Cohen. Cronicile au început să apară şi sunt în mare parte pozitive. Actorul este generalul Aladeen, dictatorul unei mici şi fictive ţări africane care, venit în SUA pentru o întâlnire la vârf cu alţi şefi de state deplorabil de democratice, sa va trezi victima unui concurs de imprejurări ce-l va arunca pe străzile New York-ului fără posibilitatea de a fi recunoscut de anturajul său. Chiar şi lipsit de putere, generalul va provoca prăpăd pe străzile New York-ului, că doar vorbim de Sacha Baron Cohen.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 11 mai 2012 09:30
E bine.Sunt filme care sa-ti ofere un minimum de relaxare....
Bayard pe 11 mai 2012 10:46
bine spus minimum :P
YepurasAlexandra pe 11 mai 2012 12:53
Filme bune , se merita un cinema in wekend...
catasmile17 pe 11 mai 2012 22:43
Sunt cateva filme de urmarit ;)
alex_il_fenomeno pe 30 mai 2012 17:09
e clar , sunt destule filme bune .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells