Premierele săptămânii 11-17 aprilie 2014

de Ştefan Dobroiu în 11 Apr 2014
Află ce-i de văzut pe marile ecrane din ţară în acest weekend!

Două premiere foarte diferite şi un festival cu o mulţime de filme relevante în program ne vor satisface nevoia de cinema în acest weekend. Mai jos iată recomandările Cinemagia. Poţi consulta programul proiecţiilor de pe site pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile tale din acest sfârşit de săptămână.

Rio 2
Având în vedere popularitatea primei părţi şi potenţialul pentru o vizionare împreună cu întreaga familie, sunt toate şansele ca Rio 2 să fie campionul săptămânii în ceea ce priveşte încasările. Îi auzim din nou pe Jesse Eisenberg şi Anne Hathaway în rolurile celor doi papagali albaştri Blu şi Jewel, însoţiţi de această dată de cei trei pui ai lor. Ei trăiesc cu toţii o viaţă perfectă în coloratul Rio de Janeiro, dar aventura începe când Jewel pune piciorul în prag şi spune că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă. Întreaga familie se aventurează în pădurea Amazonului, unde vor face o descoperire extraordinară. Cronicile filmului sunt pozitive, iar echipa de animatori a avut grijă şi de această dată să combine muzica antrenantă cu puternice combinaţii de culori.

Sabotage
Arnold Schwarzenegger îşi mai dă o şansă cu filmul de acţiune Sabotage, în care urmărim violentele experienţe ale unei echipe de elită din cadrul Agenţiei Americane Anti-Drog. Misiunea care la prima vedere părea a fi o razie asupra uneia dintre ascunzătorile unui important cartel de droguri se dovedeşte a fi un jaf elaborat, plănuit chiar de membrii Agenţiei. După ce ascund 10 milioane de dolari într-o maşină furată, agenţii cred că secretul lor este în siguranţă, doar că cineva începe să-i elimine unul câte unul. Pe măsură ce numărul victimelor creşte, toată lumea este suspectă, chiar şi cei care au pus la cale întreaga operaţiune.

De vineri până duminică o alternativă la premierele din cinematografe sunt filmele din festivalul Cinepolitica. Ajuns la a treia ediţie, festivalul proiectează la Bucureşti câteva dintre cele mai recente producţii cu subiect politic şi istoric. AICI iată mai multe informaţii despre selecţia ediţiei, cu scoaterea în evidenţă a titlurilor de neratat.

La ce film mergi în weekend?

Exploreaza subiecte similare:

Arnold Schwarzenegger, Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Rio 2, Sabotage

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 11 aprilie 2014 12:29
cam putin.......
AndreBlack pe 11 aprilie 2014 12:32
Mai intai o sa vad Rio 2 si dupa aceea poate si Sabotage .
Sorin87 pe 11 aprilie 2014 19:34
Rio 2 astept si eu sa il vad
Claudynho pe 11 aprilie 2014 20:08
Doua filme de la care am multe asteptari !!!
showmaster1 pe 11 aprilie 2014 23:29
De mult n-am mai ras atat la o animatie.Vi-l recomand,e potrivit pentru orice varsta,o sa va placa sigur.
alex_il_fenomeno pe 1 octombrie 2014 22:11
Nu prea a fost o saptamana bogata...Dar eu inca imi doresc sa le urmaresc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells