Premierele săptămânii 10-16 iunie 2016

de Ştefan Dobroiu în 10 Iun 2016
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în această săptămână

Am putea spune că e săptămâna verde pe marile ecrane: în ambele premiere ale săptămânii verdele este la putere, chiar dacă ne putem aştepta ca diferenţa de spectatori dintre cele două noi titluri lansate să fie la fel de mare ca cea dintre o broscuţă şi un... orc. Iată mai jos recomandările noastre.

În acest weekend poţi merge la unul dintre cele mai interesante festivaluri bucureştene, Audience Award Film Festival, aflat la prima ediţie. În selecţie sunt filmele câştigătoare ale Premiului Publicului la cele mai mari festivaluri de pe glob, precum cele de la Berlin, Sundance, Toronto și Rotterdam. Este o combinaţie cum nu se poate mai fericită: filme cu girul marilor festivaluri, dar şi în stare să captiveze publicul larg. Mai multe despre filmele ce pot fi văzute de vineri până duminică, aici.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Warcraft. Începutul
Ar putea fi unul dintre marile hituri ale verii, chiar dacă povestea fidelă primului joc Warcraft este prea simplă şi familiară pentru publicul deja obişnuit cu franciza Stăpânul inelelor. Blockbusterul lui Duncan Jones compensează cu o nemaipomenită desfăşurare de forţe şi cu un admirabil efort de a-i face pe giganticii orci cât mai credibili pe marele ecran. Când Draenor, ţinutul orcilor, se transformă într-un deşert, vrăjitorul Gul'dun îşi convinge semenii că numai cucerirea împăduritului tărâm al oamenilor, Azeroth, le poate garanta supravieţuirea. Între cele două rase se va da o luptă pe cinste, care te-ar putea ţine cu sufletul la gură pe durata celor două ore.

Cronica noastră, aici.

Oachi, prințul din junglă
O animaţie 3D pentru cei mai mici dintre spectatori, Oachi, prinţul din junglă are în centrul atenţiei brotacul titular, căruia nu-i place nici apa şi nici să ţopăie. Convins că locul său nu este printre celelalte broscuţe, Oachi va începe o nemaipomenită aventură pentru a-şi afla adevărata identitate.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Ribbit, Warcraft

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells