Premierele lunii decembrie la Filmcafe

de Cinemagia în 5 Dec 2018
Filme cu actori de renume în distribuție, precum Sylvester Stallone, Liam Neeson, Kim Basinger, Colin Firth, Kristin Scott Thomas, Mark Wahlber

În luna decembrie, canalul Filmcafe propune telespectatorilor o serie de filme mai noi și mai vechi, dar în premieră pe post, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Astfel, pe întreaga perioadă a lunii, Filmcafe va difuza filme vechi (ca „Bătălia din Ardeni” și „Borcanul cu miere”) și producții cu vedete de renume de la Hollywood.

Mai jos, aflați mai multe detalii despre câteva dintre premierele acestei luni, la Filmcafe:

„Dragoste la persoana a treia” (2013). O comedie romantică în a cărei distribuție se regăsesc Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, James Franco și Kim Basinger. Pelicula spune trei povești de dragoste, din Paris, New York și Roma.

„La viteză maximă” (2001), 5 decembrie, de la ora 19:50.  Sylvester Stallone și-a dorit să scrie un film despre Formula 1, dar secretomania din domeniu l-a făcut să se reorienteze și așa a luat naștere acest film despre  Champ Car World Series, tânărul Jimmy Bly (Kip Pardue) și mentorul lui (Stallone).

„Întâmplarea” (2008), 7 decembrie, de la ora 20:20. Al optulea film regizat de  M. Night Shyamalan este povestea unui cuplu (Zooey Deschanel și Mark Wahlberg) care încearcă să supraviețuiască unei apocalipse naturale.

„Bătălia din Ardeni” (1966), 10 decembrie, de la ora 19:00. Pelicula este o poveste clasică, de 4 stele, cu Henry Fonda în rol principal. Acesta este Lt. Col. Kiley, singurul ofițer aliat care nu este convins că, în decembrie 1944, forțele germane din Belgia sunt pe cale să se retragă.

„Secrete din trecut” (2008), 11 decembrie, de la ora 11:35. Inspirat de piesa de teatru a lui Noël Coward, scenariul a inspirat un film de Alfred Hitchcock. În noua adaptare, fac echipă Jessica Biel, Ben Barnes, Colin Firth și Kristin Scott Thomas – care au cântat parțial/total melodiile din povestea plasată în anii ’30.

„Borcanul cu miere” (1967), 17 decembrie, de la ora 08:20. Bogatul Cecil Fox (Rex Harrison) își cheamă trei foste iubite la Veneția, prefăcându-se că este pe moarte. Dar când una dintre ele este omorâtă, poliția își face apariția și își bagă nasul în toată afacerea. Comedia este regizată de Joseph L. Mankiewicz („Totul despre Eva”). 

„Ashby” (2015), 18 decembrie, de la ora 11:20. Drama cu Mickey Rourke e povestea unui licean tocilar (Nat Wolff) care se împrietenește cu vecinul lui (Rourke), un fost membru CIA, acum pe moarte.

 

Alte știri din cinema

În pronunțare, spectacol cinematografic unic şi derutant

Doi actori, Dorotheea Petre și Toma Cuzin, portretizează cele două laturi scindate ale personajului principal

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells