Premiera sezonului 22 din South Park: împușcături la școală

de Cinemagia în 23 Oct 2018
Premiera are loc joi, 25 octombrie, la 00.30, în exclusivitate pe Comedy Central

Serialul South Park, câștigător al premiilor Emmy și Peabody, se întoarce pe micile ecrane din România pe 25 octombrie cu sezonul 22. Cele 10 episoade din noul sezon vor putea fi urmărite în exclusivitate pe Comedy Central în fiecare joi, de la ora 00.30, câte un episod, o dată pe săptămână. Episoadele vor putea fi urmărite în reluare în fiecare joi, de la ora 03:30, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

South Park a fost recent subiectul unor dezbateri intense în presa din Statele Unite ale Americii, atunci când unul din episoade a ilustrat faptul că un preot al Bisericii Catolice a molestat un băiat. Președintele Ligii Catolice din America, Bill Donohue, i-a numit pe creatorii South Park Trey Parker și Matt Stone niște lași, pentru că nu spun adevărul: faptul că opt din zece agresori sunt homosexuali și că molestează cu precădere adolescenți și nu copii, cum este prezentat în serial.

Primul episod din sezonul 22 începe în forță cu vestea că la școala din South Park cineva a scos o armă și a început să împuște lumea din jur în timpul orei de matematică. În ciuda zgomotelor provocate de incident, a poliției care a ajuns la fața locului, profesoara și elevii se ceartă pe tema notelor primite. Mai târziu, școlarii discută în continuare despre note, în mijlocul haosului provocat de tragicul eveniment

Al doilea episod îl are ca protagonist pe Butters care, în opinia bigoților, dezvoltă o relație „specială" cu preotul parohiei, Father Maxi. Când cetățenii orașului găsesc ușile bisericii închise și nici urmă de cei doi, aceștia cer ajutorul Bisericii Catolice. Cardinalii din Denver călătoresc în South Park să încerce să ascundă orice urmă de hărțuire a minorilor.

Sezonul 22 a fost lansat în Statele Unite ale Americii pe 26 septembrie 2018.

Serialul „South Park" s-a lansat pe 13 August 1997 și este bazat pe un scurtmetraj animat intitulat "The Spirit of Christmas." Creatorii săi sunt totodată producători executivi, alături de Anne Garefino și Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bill Hader, Bruce Howell și Vernon Chatman sunt producătorii serialului.

Exploreaza subiecte similare:

South Park, Trey Parker, Matt Stone

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 24 octombrie 2018 08:44
Pare destul de controversat acest serial de animatie numit "South Park", iar sesizarile unora implicati in povestile descrise de acestea, pune multe semne de intrebare...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells