Premieră. Sezonul doi din The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei, în exclusivitate pe HBO GO

de Cinemagia în 27 Apr 2018
Pe canalul HBO, sezonul 2 va fi difuzat din luna mai

Primele 2 episoade din cel de-al doilea sezon al serialului The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei II pot fi urmărite pe HBO GO și vor fi urmate de un nou episod în fiecare săptămână.

Adaptat după romanul clasic omonim scris de Margaret Atwood, serialul spune povestea vieții din Gilead,  o societate distopică totalitară, formată în fostele State Unite. Confruntat cu dezastre naturale și o rată a natalității extrem de scăzută, Gilead este condus pe baza unui fundamentalism ciudat și militarizat, marcat de revenirea la valorile tradiționale. Fiind una dintre puținele femei fertile rămase, Offred (Elisabeth Moss) este Slujitoarea Comandantului, sclavă sexuală într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea.

The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei II, laureat cu Emmy și Globul de Aur, revine cu un al doilea sezon, axat pe sarcina lui Offred și pe lupta ei continuă de a-și salva copilul de ororile distopice din Gilead. În cel de-al doilea sezon, Offred și toate celelalte slujitoare se vor lupta cu - sau vor accepta - realitatea întunecată în care trăiesc.

Actorii din rolurile principale sunt Elisabeth Moss (Mad Men), Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum, Shakespeare in Love), Samira Wiley (Orange is the New Black), Max Minghella (The Mindy Project), Yvonne Strahovski (Chuck, Dexter), O.T. Fagbenle (The Five), Alexis Bledel (Gilmore Girls), Madeline Brewer (Orange is the New Black) și Ann Dowd (Compliance).

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat în 1985 a fost creată și scrisă de Bruce Miller (The 100), iar producători executivi sunt Bruce Miller, Warren Littlefield (Fargo), Reed Morano, Daniel Wilson, Fran Sears și Ilene Chaiken. Serialul The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei este produs de MGM Television și este distribuit internațional de MGM.

Sezonul al doilea are 13 episoade.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

The Handmaid's Tale , Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Samira Wiley, Max Minghella, Yvonne Strahovski, O.T. Fagbenle, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Margaret Atwood

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 19:55
In sfarsit, putem vedea cel de-al doilea sezon al serialului "Povestea slujitoarei" si ne putem reintalni cu actorii sau personajele indragite.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells