Premiera serialului „Patria mea ești tu”, miercuri, la Kanal D

de Cinemagia în 13 Sep 2017
Războiul și transformările politice și sociale din Turcia anilor 1919 îi expun pe Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile

Miercuri, 13 septembrie, de la ora 20:00, are loc premiera serialului „Patria mea ești tu, pe Kanal D.  Telespectatorii Kanal D se reîntâlnesc cu doi actori plini de forță dramatică: Halit Ergenç și Bergüzar Korel.
 
La 10 ani după ce iubirea i-a unit la filmările serialului „1001 de nopți" (difuzat tot de Kanal D), cei doi, deveniți între timp soți și părinții unui băiețel, își continuă periplul actoricesc împreună, într-un serial unic prin modul în care sunt exprimate cele intense trăiri.
 
Războiul și transformările politice și sociale din Turcia anilor 1919 îi expun pe Cevdet (Halit Ergenc) și Azize (Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile. Cele două personaje trăiesc parcă o dragoste blestemată, ea mamă nevoită să-și crească singură copiii în vreme de război, el-tată devotat  și nevoit să asiste la destrămarea familiei sale.
 
 „Cevdet este un personaj tragic, dar cu o forță de seducție incredibilă. Viața perfectă pe care o duce alături de soție și cei trei copii ai lor se spulberă sub amenințarea războiului. Singurul reper luminos în mijlocul acestei furtuni e doar dragostea dintre Cevdet și Azize", spune Halit Ergenc.
  
Cevdet este un adevărat erou pentru țara sa, de asemenea, este un soț iubitor pentru Azize, tată plin de compasiune pentru cei trei copii ai săi. În vreme ce acesta luptă pe front alături de fratele său, Tevkif (Onur Saylak), un complot reușește să îl despartă pe Cevdet de familia sa. Azize ajunge, alături de soacră și copii, în Izmir. În acest timp, asupra lui Cevdet planează amenințarea Curții Marțiale pentru nesupunerea în fața unui superior. Acesta este doar începutul unei drame ce pare fără sfârșit, în care singurul fir luminos pare să fie doar dragostea pură pe care și-o poartă Cevdet și Azize.

Exploreaza subiecte similare:

Halit Ergenç, Bergüzar Korel

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells