Premieră: serialul Bibliotecarii, cu artefacte ciudate şi ameninţări supranaturale

de Gloria Sauciuc în 8 Dec 2014
Luni, 8 decembrie, de la ora 21:00, Diva difuzează primele două episoade din Bibliotecarii. În fiecare luni, la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod

Noul serial TV de aventuri Bibliotecarii (The Librarians), produs de Electric Entertainment, va fi lansat în peste 100 de ţări simultan, având premiera în România la Diva, la 24 de ore de la debutul american, pe TNT, din decembrie 2014. Luni, 8 decembrie, de la ora 21:00, Diva difuzează primele două episoade din Bibliotecarii. În fiecare luni, la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod.

The Librarians are în centru o veche organizaţie secretă, ascunsă undeva sub Metropolitan Public Library, al cărei obiectiv este protejarea unei lumi existente, dar necunoscute, de realitatea magică aflată peste tot în jurul ei. Această organizaţie rezolvă enigme imposibil de dezlegat, se luptă cu pericole supranaturale şi recuperează artefacte periculoase, printre care Chivotul Legii, Lancea Destinului, Potirul Sfânt şi sabia Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna şi proteja aceste artefacte şi, mai important, se poate asigura că nu cad în mâini greşite. După ani întregi în care a salvat lumea de atacul extratereştrilor în serialul Falling Skies, Noah Wyle are un personaj care trebuie din nou să salveze lumea de obiectele magice, sau cel puţin de acelea dintre ele care ajung pe mâinile cui nu trebuie. Iar acum, în noul serial marca TNT The Librarians, cu premiera seara aceasta, are o nouă echipă puternică din care face parte şi Rebecca Romijn.

Cassandra (Lindy Booth) are o memorie fotografică în stare să se concretizeze în formă vizibilă, Ezekiel (John Kim) este un ghiduş maestru al spargerilor, Jacob (Christian Kane) este un băiat dintr-o bucată din Oklahoma, dar are un coeficient de inteligenţă de invidiat.

Această echipă lucrează sub conducerea lui Jenkins (Jon Larroquette), un om de ştiinţă excentric

Flynn Carsen (Noah Wyle, din Spitalul de urgenţă, Falling Skies) pare un simplu bibliotecar, angajat la celebra Bibliotecă Metropolitană din New York, dar sub această clădire se află sediul vechi de secole al aventurierilor şi cercetătorilor care investighează artefacte ciudate şi periculoase şi care salvează lumea de ameninţările supranaturale. Aceasta este Biblioteca, iar Flynn este Bibliotecarul.

Când o organizaţie malefică antică, numită Frăţia Şarpelui, ameninţă să distrugă tehnologia şi să readucă magia în lume, Flynn şi noul său Gardian, Colonelul Eve Baird (Rebecca Romijn, din King and Maxwell, X-Men), trebuie să recruteze trei oameni extraordinari, foşti candidaţi la funcţia de Bibliotecar, pentru a lucra împreună. Această echipă de Bibliotecari trebuie să o ia înaintea Frăţiei Şarpelui, pentru a pune mâna pe mitica Coroană a Regelui Arthur - un artefact de mult pierdut, care îi oferă posesorului control asupra oricărui alt obiect magic. Ajunsă în mâini greşite, Coroana poate declanşa puteri devastatoare în întreaga lume.

În noul serial de aventuri, telespectatorii îl vor putea urmări din nou pe Noah Wyle (Falling Skies, Spitalul de urgenţă) în rolul său din trilogia de filme The Librarian, alături de Rebecca Romijn (X-Men). În această producţie mai joacă actorii Christian Kane (Escroci de treabă), Lindy Booth (Dimineaţa morţii) şi John Kim (Pacific), în rolurile membrilor unei echipe care protejează comorile mistice ale lumii, şi John Larroquette - laureat al Premiului Emmy (Night Court, Deception) - în rolul supraveghetorului acestora.

Ce spune presa internaţională despre primele două episoade:

Filmul este un amestec de acţiune-aventură, cu unele licenţe asupra adevărului istoric şi cu un umor constant, care variază de la umor sec la comic de situaţie. Cele două episoade în premieră realizează şi trecerea de la figura unui singur protagonist, Noah Wyle, care a jucat în rolul nesăbuitului Flynn Carsen în alte trei filme pe acelaşi subiect, la o echipă de patru persoane. Totuşi, în pofida tensiunii dramatice şi a pericolului existent, filmul nu capătă un ton sumbru. Dimpotrivă, devine mai degrabă ridicol. Şi totuşi, merită văzut. (New York Daily News)

Exploreaza subiecte similare:

The Librarians, John Kim, Christian Kane, Noah Wyle, ER, Falling Skies, Lindy Booth, Rebecca Romijn

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 8 decembrie 2014 11:56
Oho, suna ingrozitor :) .... sa zica mersi daca prind al doilea sezon.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells