Premieră. Bekkanko, un spectacol imersiv despre acceptare şi sacrificiu

de Cinemagia în 13 Mar 2018
Transpunerea pe scenă a poeticii dramaturgului japonez Asaya Fujita

Bekkanko, cea mai nouă producție a Teatrului „Ion Creangă” din București, va avea premiera pe 31 martie,  la Sala Gloria (Strada Bucovina nr. 6) a Teatrului Metropolis.

Regizorul Vlad Massaci şi compozitorul Mihai Dobre, alături de scenografii Adrian Damian (decorul) şi Luiza Enescu (costumele) vor transpune poetica dramaturgului japonez Asaya Fujita într-un spectacol imersiv, care păstrează atmosfera poveştilor nemuritoare.

Dacă nu ar fi caraghios şi neîndemânatic, Bekkanko ar fi o creatură înspăimântătoare a pădurii. Cu înfățişarea lui ridicolă nu va câştiga niciodată respectul celorlalți draci, dar iubirea ține cont doar de lucrurile care pot fi „văzute” cu inima.

Teatrul Ion Creangă propune o poveste atipică despre acceptare şi sacrificiu, care demonstrează cât de relative sunt, în realitate, noțiunile de bine şi rău, dreptate şi nedreptate.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani.

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells