Predicții Golden Globes: De Niro (The Wizard of Lies) va câștiga pentru prima oară din 1980 încoace

de Gloria Sauciuc în 27 Oct 2017
Kyle MacLachlan (Twin Peaks) e pe locul trei ca șanse la Globul de Aur, conform site-ului de predicții Gold Derby

De două ori laureat cu Oscar, Robert De Niro a avut prima incursiune în televiziune anul acesta cu biografia The Wizard of Lies, în care a jucat rolul controversatului bancher de investiții Bernie Madoff. Pierzând cursa pentru premiul Emmy în fața lui Riz Ahmed (The Night Of), De Niro are în față alți rivali dar și un nou venit. Iată șansele fiecăruia, conform site-ului de predicții Gold Derby:
 
1. Robert De Niro (The Wizard of Lies): Este candidatul favorit. Trebuie amintit că a primit doar opt nominalizări la Globuri. A luat, într-adevăr, premiul pentru Cel mai bun actor dramatic cu Raging Bull în 1980. Totuși, ultima lui nominalizare a fost acum aproape două decenii cu Meet the Parents (2000).
 
2. Ewan McGregor (Fargo): McGregor a câștigat nominalizările pentru Moulin Rouge (2001) și Salmon Fishing in the Yemen (2012). În timp ce Fargo are 0-11 în categoriile de joc actoricesc la Emmy, Billy Bob Thornton a câștigat Globul de Aur pentru prima oară în 2015.

3. Kyle MacLachlan (Twin Peaks): MacLachlan, care era ineligibil la premiile Emmy, a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor de serial TV în 1991, pentru originalul Twin Peaks. Juriul ar putea să aprecieze sequelul clasicului.

4. Jude Law (The Young Pope): Dacă Law a fost trecut cu vederea de serialele TV pentru rolul primului suveran pontif american, este totuși un favorit al Globurilor de Aur, având trei nominalizări: Cel mai bun actor în rol secundar pentru The Talented Mr. Ripley (1999), și Artificial Inteligence:AI (2001) dar și Cel mai bun actor pentru Cold Mountain (2003).

5. Geoffrey Rush (Genius): Rush a câștigat acest premiu în 2004 pentru The Life and Death of Peter Sellers, după o tentativă cu Shine în 1996. În ambele cazuri, juca un personaj real, ca și în cazul serialului despre Albert Einstein. A mai concurat și la premiile Emmy.

6. Benedict Cumberbatch (Sherlock): Cumberbatch a pierdut nominalizarea precedentă. A mai concurat în același an la Globuri pentru rolul din filmul The Imitation Game. A fost nominalizat în același an la premiile Emmy.

 

Exploreaza subiecte similare:

Robert De Niro, The Wizard of Lies, Fargo, Ewan McGregor, Kyle MacLachlan, Twin Peaks, Jude Law, The Young Pope, Geoffrey Rush, Genius, Benedict Cumberbatch, Sherlock

Alte știri din cinema

The Batman va începe producţia la jumătatea lui 2019

O primă variantă a scenariului a fost finalizată de către Matt Reeves, care va şi regiza pelicula

Deadshot ar putea primi un film de sine stătător

Informaţia vine de la interpretul personajului din Suicide Squad, Will Smith

Guardians of the Galaxy 3 va folosi tot scenariul lui James Gunn

Asigurarea vine de la fratele cineastului, Sean Gunn

Pălăria originală din Indiana Jones s-a vândut cu o sumă record

Printre obiectele scoase la licitaţie s-a aflat şi o mască de stormtrooper din Star Wars

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells