Predicții Golden Globes: De Niro (The Wizard of Lies) va câștiga pentru prima oară din 1980 încoace

de Gloria Sauciuc în 27 Oct 2017
Kyle MacLachlan (Twin Peaks) e pe locul trei ca șanse la Globul de Aur, conform site-ului de predicții Gold Derby

De două ori laureat cu Oscar, Robert De Niro a avut prima incursiune în televiziune anul acesta cu biografia The Wizard of Lies, în care a jucat rolul controversatului bancher de investiții Bernie Madoff. Pierzând cursa pentru premiul Emmy în fața lui Riz Ahmed (The Night Of), De Niro are în față alți rivali dar și un nou venit. Iată șansele fiecăruia, conform site-ului de predicții Gold Derby:
 
1. Robert De Niro (The Wizard of Lies): Este candidatul favorit. Trebuie amintit că a primit doar opt nominalizări la Globuri. A luat, într-adevăr, premiul pentru Cel mai bun actor dramatic cu Raging Bull în 1980. Totuși, ultima lui nominalizare a fost acum aproape două decenii cu Meet the Parents (2000).
 
2. Ewan McGregor (Fargo): McGregor a câștigat nominalizările pentru Moulin Rouge (2001) și Salmon Fishing in the Yemen (2012). În timp ce Fargo are 0-11 în categoriile de joc actoricesc la Emmy, Billy Bob Thornton a câștigat Globul de Aur pentru prima oară în 2015.

3. Kyle MacLachlan (Twin Peaks): MacLachlan, care era ineligibil la premiile Emmy, a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor de serial TV în 1991, pentru originalul Twin Peaks. Juriul ar putea să aprecieze sequelul clasicului.

4. Jude Law (The Young Pope): Dacă Law a fost trecut cu vederea de serialele TV pentru rolul primului suveran pontif american, este totuși un favorit al Globurilor de Aur, având trei nominalizări: Cel mai bun actor în rol secundar pentru The Talented Mr. Ripley (1999), și Artificial Inteligence:AI (2001) dar și Cel mai bun actor pentru Cold Mountain (2003).

5. Geoffrey Rush (Genius): Rush a câștigat acest premiu în 2004 pentru The Life and Death of Peter Sellers, după o tentativă cu Shine în 1996. În ambele cazuri, juca un personaj real, ca și în cazul serialului despre Albert Einstein. A mai concurat și la premiile Emmy.

6. Benedict Cumberbatch (Sherlock): Cumberbatch a pierdut nominalizarea precedentă. A mai concurat în același an la Globuri pentru rolul din filmul The Imitation Game. A fost nominalizat în același an la premiile Emmy.

 

Exploreaza subiecte similare:

Robert De Niro, The Wizard of Lies, Fargo, Ewan McGregor, Kyle MacLachlan, Twin Peaks, Jude Law, The Young Pope, Geoffrey Rush, Genius, Benedict Cumberbatch, Sherlock

Alte știri din cinema

Filmul biografic Rodin: sculptorul, ca un faun bătrân, seducător şi uşor excentric

Personajul este decupat cu o aureolă luminoasă pe un contur întunecat - însă mai frecvent evoluează între tonuri de bej

Reparându-i pe cei vii: tonul unui documentar, imagini de o frumuseţe tăcută

Filmul cu Anne Dorval, Emmanuelle Seigner, Tahar Rahim rulează pe marile noastre ecrane

Justice League a strâns 96 milioane de dolari la debutul pe teritorul nord-american

Pelicula nu a reuşit să egaleze încasările lui Wonder Woman (ce au marcat o lansare de 103 milioane de dolari)

Serialul „Trăiască regele Julien” aduce lemurul regal din Madagascar pe micul ecran

Serialul de animație „Trăiască regele Julien” este difuzat în fiecare weekend, de la ora 09:30, 17:00 și 21:30 iar în timpul săptămânii, de luni până vineri, de la 08:00, 17:00 și 21:30, pe canalul Minimax

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells