Povestea de origine a Joker-ului, cu Joaquin Phoenix protagonist, se va filma în septembrie

de Gloria Sauciuc în 17 Iun 2018
Cu producția semnată de Martin Scorsese, filmul va fi o poveste tenebroasă despre originile Joker-ului

Filmul despre originile Joker-ului, semnat de Todd Phillips și cu Joaquin Phoenix protagonist, a devenit o prioritate pentru Warner Bros, cum filmările vor începe în curând. Se pare că filmul va aborda o optică diferită în cadrul universului cinematografic DC, plasându-se undeva în afara firului narativ cunoscut, scrie comicbook.com. După website-ul Omega Underground, filmul este plasat în anii 1980 iar filmările ar putea începe chiar din septembrie, la New York.

Dacă proiectul se va concretiza în cele din urmă, va avea o avanpremieră la San Diego Comic-Con, scrie publicația. Cu producția semnată de Martin Scorsese, filmul va fi o poveste tenebroasă despre originile celui supranumit „Clovnul, Prinț al Infractorilor”.

Povestea pare inspirată din The Killing Joke, iar în centrul ei este un comediant ratat care, la mijlocul anilor 80, alege o viață de partea greșită a legii atunci când se lovește de eșec după eșec. Scorsese are ceva experiență pe subiect, după ce a regizat în 1982 un proiect similar cu Robert de Niro, King of Comedy.

Deși se anunță câteva talente de listă A, filmul vizează un buget modest, 55 milioane de dolari. Există și câteva motive: Joker-ul nu are superputeri care să pretindă grafică CGI intensivă ce să secătuiască un buget. Abordarea ar putea fi de interes, așa că dacă va prinde la public filmul va fi un generator excelenet de profit.

Filmul nu e singurul proiect care îl implică pe Joker. O altă producție, tot despre Joker , îl are în centrul său pe Jared Leto, care își reia rolul din Suicide Squad. 

Exploreaza subiecte similare:

Joaquin Phoenix, Todd Phillips, Martin Scorsese, Jared Leto

Alte știri din cinema

Cary Fukunaga este primul regizor american numit la cârma unui film Bond

Producătorii lui Bond 25 au ales un cineast cu potenţial în locul lui Danny Boyle

Trailer-ul Captain Marvel a avut 109 milioane de vizualizări în primele 24 de ore

Captain America: Civil War este în urmă - trailer-ul filmului a avut, în acelaşi interval, doar 94,7 milioane de vizualizări

Va încetini ritmul în care vor fi lansate filmele Star Wars

Preşedintele şi CEO-ul companiei Walt Disney, Bob Iger, regretă decizia de a scoate câte un film pe an

Noi filme și seriale vor transforma The Walking Dead într-o franciză fără sfârșit

Potrivit AMC, serialul ar mai putea rula încă 10 ani pe micile ecrane, chiar și după ieșirea din scenă a protagoniștilor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 17 iunie 2018 22:03
2 Jokeri..Multiverse.Ce au in plan astia de la DC, nici ei nu stiu:))Oricum,Phoenix are o fata speciala.Se potriveste.Pare perfect ales.Sunt sigur ca va surprinde enorm in acest rol si o va face foarte bine.Dar are nevoie si de o poveste buna ,spusa corect.
0ctavian pe 18 iunie 2018 13:23
ai dreptate. dar cel mai interesant detaliu este faptul ca filmul o sa fie facut de MARTIN SCORSESE!
0ctavian pe 19 iunie 2018 14:01
credeti ca in calitate de producator aportul la film este nul? eu nu :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells