Posterul sud-coreean pentru Star Wars: The Last Jedi conține un spoiler major

de Gloria Sauciuc în 2 Dec 2017
Kylo şi Rey se uită unul la celălalt în afiș, deci unul va reuși să-l convingă pe celălalt să schimbe tabăra

Star Wars: The Last Jedi se lansează pe marile noastre ecrane pe 15 decembrie iar biletele sunt deja puse în vânzare.

Așteptarea i-a făcut pe fanii seriei să caute cât mai multe informații despre subiectul filmului, cum detaliile sunt încă bine ținute ascunse.

Membrii „fanpage”-ului Mark Hamill au tradus posterul în sud-coreeană a producției iar corelarea lui cu imaginea duce la o serie de concluzii.

Kylo şi Rey sunt singurii care se uită unul la celălalt. În mod normal am da la o parte acest aspect, însă e un indiciu despre desfășurarea evenimentelor, e de părere publicația gamesradar.com.

Traducerea spune următoarele: „Ciocnirea dintre Bine şi Rău, Lumină şi Întuneric. Destinul nou vs. Destinul trecutului. Este epoca Primului Ordin, nemiloasa forţă a răului care a preluat controlul galaxiei. Rezistenţa, condusă de către General Leia o trimite pe Rey la Luke, eroul din trecut, pentru a găsi speranţa care să aprindă scânteia victoriei. Prin Luke, Rey găseşte o putere specială latentă în ea însăşi şi, în mod neaşteptat, aceasta comunică, e în strânsă legătură cu Kylo, autoritatea Primului Ordin. Cine va deveni Lumina şi cine Întunericul? Bătălia cea mare dintre destinele Binelui şi Răului stă să înceapă...”

Să procesăm asta puţin. Mai întâi, faptul că Rey îl contactează pe Kylo de pe planeta Ahch-To este un element uriaș al scenariului. Nu este vorba doar de Rey care ajunge la viteza forţei puţin mai repede decât ne aşteptam, este o legătură care se face între cei doi. Deci, „Cine va ajunge Lumina şi cine Întunericul?" Desigur, anumite interpretări trebuie luate cu o doză de prudenţă, însă formularea de aici este cel puţin interesantă. Dacă cele două tabere sunt separate, atunci de ce ne întrebăm cine unde ajunge?

Kylo şi Rey se uită unul la celălalt, deci unul va reuși să-l convingă pe celălalt să schimbe tabăra. Va căpăta latura întunecată un membru nou? Sau forţele luminii şi toate lucrurile bune (şi Porgii) un fost Lord Sith de partea lor? În curând vom afla.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: The Last Jedi

Alte știri din cinema

Guillermo Del Toro, debut în animația de lungmetraj cu Pinocchio

Creatorul premiat cu Oscar va regiza, scrie și produce musicalul animat în tehnica stop motion

Spectatorii Les Films de Cannes sunt invitați să susțină eliberarea lui Kirill Serebrennikov

Kirill Serebrennikov a fost reținut la Sankt Petersburg în august 2017

Smiley dă glas haiosului Percy din animaţia „Aventurile lui Smallfoot”

„Câteodată pe amândoi ne mai fură peisajul”, a concluzionat cântărețul

Evenimente Les Films de Cannes à Bucarest până sâmbătă, 27 octombrie

Întâlniri cu artiștii, dezbateri, expoziții de fotografie, de marți, 23 octombrie, până sâmbătă, în capitală

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 3 decembrie 2017 14:03
Kylo si Ren? bine ca nu este Han VS Solo :)))) si nu, literele nu se afla una langa alta

nu inteleg de ce lumea tot face presupuneri,asteptati sa iasa filmul si vedeti ce o sa se intample, de parca presupunerile voastre as avea sanse sa se indeplineasca daca nu asa era oricum povestea

cavallioty pe 3 decembrie 2017 14:09
si Finn se cam uita dupa Poe,sigur unul o sa se indragosteasca de celalalt,come to the dark side,we have cookies, dar Poe o priveste pe Leia cu prea mult interes ca sa il bage in seama pe Finn si distrus de durere o sa plece intr-o misiune sinucigasa,in timp ce Leia il respinde pe Poe pentru ca nu a trecut peste moartea lui Han Solo iar Luke este un voyeur, ii place sa priveasca de la distanta ia uite cate pot iesi din presupuneri si interpretare de afise
mihnea_aspru95 pe 30 decembrie 2017 21:41
nu-i nimic, se mai intampla ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells